Z gory dzieki za porade
Podmiana silnika wycieraczek
-
abdj
- Początkujący
- Auto:: 1T3 2.0 TDI 2010
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 1 raz
Podmiana silnika wycieraczek
Witam siadł mi silniczek wycieraczki od strony pasazera. Wycieraczki rozbiezne. O numerze 0 390 241 718 bosch i drugi nr ktory tam widnieje to 1T0955120 A ( podejrzewam ze to ta reszta mechanizmu od silnika) Czy jest opcja zastapic silnikiem o innm numerze ? Jak szukam na allegro to tylko 2 takie znalazłem za 250zł i wiecej
A są za 150 na oko to samo, handlarze na allegro przekonuja ze podejdzie bez problemu, ale nie chce potem sie bawić w odsyłanie i taikie tam pierdoły .
Z gory dzieki za porade
Z gory dzieki za porade
- dzwonek17
- Użytkownik
- Auto:: 2.0 BMT COMFO CFHC 2012
- Imię:: Grzegorz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Witam.
Też ostatnio musiałem kupić i kupiłem z takim samym numerem tylko bez ostatniej literki (A) i jest ok.
Myślę że nie ma nad czym się zastanawiać no chyba, że swój spróbować naprawić.
Ja swój dałem do naprawy bo jak rozebrałem widać było zaśniedziałą ścieżkę ,jak go dostanę i sprawdzę dam znać o rezultatach naprawy.
Też ostatnio musiałem kupić i kupiłem z takim samym numerem tylko bez ostatniej literki (A) i jest ok.
Myślę że nie ma nad czym się zastanawiać no chyba, że swój spróbować naprawić.
Ja swój dałem do naprawy bo jak rozebrałem widać było zaśniedziałą ścieżkę ,jak go dostanę i sprawdzę dam znać o rezultatach naprawy.
-
abdj
- Początkujący
- Auto:: 1T3 2.0 TDI 2010
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 1 raz
Wyskakuje mi blad slniczka. Meslałem ze sie tam zatarło jak to we wszystkich VW ale wszystko ladnie chodzi lekko. Silnika nie rozkrecałem, podparlem tylko troche, zobaczylem plytke elektroniczna i stwierdzilem ze i tak sie tam niczeg nie dowiem
Po skasowaniu bledu, wlaczeniu wycieraczek blad powraca.