Fajny!
Natomiast ja z czarnego koloru już się wyleczyłem, bo:
1. jest czysty 15 minut po myciu
2. widać każdą rysę, a to mnie wkurza.
Dlatego teraz zamawiając z rozmysłem ominęliśmy ten kolor, chociaż tourany wyglądają w nim super
sz.p.bartek pisze:Duża masa a do tego ryje przodem jak dzik.
wojteq pisze:Fajny!
Natomiast ja z czarnego koloru już się wyleczyłem, bo:
1. jest czysty 15 minut po myciu
2. widać każdą rysę, a to mnie wkurza.
Dlatego teraz zamawiając z rozmysłem ominęliśmy ten kolor, chociaż tourany wyglądają w nim super
Mam go troszke ponad rok ale też już jestem wyleczony z czarnego. Mimo że nauczony jestem stawiać na samym końcu na parkingach pod różnego typu sklepami by uniknąć dziwnych sytuacji to i tak znajdzie się życzliwy cham który przy wsiadaniu albo wysiadaniu zapomni przytrzymać drzwi chociaż w około mnie w promieniu jest cojnajmniej 30 miejsc to decyduje się jak na złość stanąć obok mnie.
Jak szukałem Tourana dla siebie to rozglądałem się za kolorem Slate Grey w chrom pakiecie. Najbardziej mi się podoba z kolorów albo Shadow Blue niestety trafił się Deep Black Pearl.
marynarz75 pisze:eee tam czarne jest elegancke i szybsze...
Oczywiście. Z grzeczności nie zaprzecze
A ja nie zaprzecze ze czarny nie ma bolączek o jakich pisaliscie sam mam czarna perłę ponad 4 lata, ale nastepny jezeli sie uda tez bedzie raczej czarny...
marynarz75 pisze:A ja nie zaprzecze ze czarny nie ma bolączek o jakich pisaliscie sam mam czarna perłę ponad 4 lata, ale nastepny jezeli sie uda tez bedzie raczej czarny...