Groul pisze:a ja dziś jadę do ASO N-ki ciekawe co mi powiedzą. W razie czego wypowiedzenie biorę ze sobą.
Wypowiedzenie możesz złożyć tylko poprzez wysłanie do nich pisma pocztą i nie liczy się data stempla pocztowego, tylko do 19.04.2013r. pismo musi być u nich, więc w razie czego radzę wysłać wcześniej priorytetem.
edit: Być może nie miałem racji
http://ncpluspytania.pl/viewtopic.php?id=2066
Tomas pisze:No jestem ciekaw, bo ja poszedł z tą ich ofertą co przysłali i Pani mi powiedziała że nic nie może mi innego zaproponować.
Osoby w punktach dystrybucyjnych nie mogą udzielać żadnych rabatów, nie są w tym decyzyjni. Jakiekolwiek rabaty można negocjować telefonicznie, ale podobno tam się dodzwonić ciężko.
Wczoraj dostałem pismo z nc+ z propozycją przejścia na pakiet "Canal + Silver (23) zwany dalej Promocją za 79zł/mc. Dalej informują mnie, że cyt. "Skorzystanie przez Abonenta z usług objętych niniejszą Promocją w cenie promocyjnej, na podstawie niniejszych Warunków Promocji, związane jest z udzieleniem Abonentowi ulgi w wysokości 720 zł brutto."
Sprawdziłem sobie na stronie ncplus.pl ten pakiet Silver i okazuje się, że kosztuje on 79zł/mc. Czytałem te pismo kilka razy i się pytam, na czym niby mam zaoszczędzić te 720zł?
Tak sobie tłumaczę, że przez zdenerwowanie coś mi umknęło. Poczekam kilka dni i spróbuję się skontaktować telefonicznie, ale na tą chwilę jestem nastawiony na koniec współpracy.