Witam Odpowiem na wasze pytania Lampy superrrr wygląd ale nic po za tym ledwo załozyłem a juz pojawiły sie pierwsze problemy z ledami które sie przepaliły wysłałem do goscia który naprawia takie chinskie gówna . Jesli jescze raz miałbym zakupić ten szajs to wolałbym kase przeznaczyc na cos innego . Może trafiłem na jakiś bubel jednak KOLEDZY odradzam zakupu POZDRAWIAM
Ledy są tylko jako pozycja(znaczące oszustwo przy zakupie ) Wesoł,tak jest z Chinkami nie wszystkie działają poprawnie.Ja mam już 2 lata te lampy i nic się nie dzieje.
PS. tylko za taką kasę rozumiem Twoje zdenerwowanie,a na gwarancji nie próbowałeś zareklamować?
marcin975 pisze:Ledy są tylko jako pozycja(znaczące oszustwo przy zakupie )
Tak jak pisałem o tym kilka postów wyżej. Generalnie większość sprzedających tą chińszczyznę podaje że to są postojowe ale oczywiście są i tacy którzy wmawiają że to DRLe. Wspólną cechą z prawdziwymi DRL jest tylko to że są to LEDY.
Kiedy kupowałem podobne do Passka 2 lata temu, sprzedawca informował że nie są do końca zgodne z prawem polskim, a i tłumaczyłem się też naszym stróżom prawa....
Gwarancji nie mam bo kupiłem okazyjnie za mniejsze pieniądze teraz muszę wyscielic za naprawę i tak własnie chytry 2xtraci mam nadzieje ze teraz po naprawie będzie wszystko dobrze bo jak cos się znowu rozpindoli to polece do chinoli skopać im skosne oczy pozdrawiam
WITAJCIE KOLEDZY Lampa wróciła naprawiona ma wymieniony cały pasek led i wszystko gra mam nadzieje ze to koniec przygód z chinskimi przetopionymi komputerami samochodzik znowu prezętuje się zacnie jak przystało na Turanka odpukać w niemalowane jak cos sie znowu zrypie to dostane zawału pozdrawiam
znowu problem padły ledy z drugiej strony najchętniej skopałbym zderzak ale zamówiłem ledy i będę sam rozpruwał lampe i mysle że to koniec przygód z ledami
kurcze ja bym chetnie wymienil kierunkowskazy na ledowe, fajnie pewnie wygladaja takie migajace bez przygaszania zarnika... mozna cos takiego zakupic co ladnie blyska w kazdym kierunku i pochodzo lata?
Lampa rozpruta ledy wymienione bardzo ciężko rozkleić takie lampy ja rozklejałem suszarka i małym śrubokrętem podważałem całość złożona po 1,5h narazie wszystko ok zobaczymy co dalej odpukac