Mam pytanko jak sa mocowane listwy ochronne na drzwiach czy sa przykrecane czy przyklejane jezeli przyklejane to na jakim kleju
oraz drugie pytanie czy do wymiany chlodnicy klimy sciagac zderzak
Listwy zabezpieczajace
- gabi10
- Użytkownik
- Auto:: 2.0TDI AZV 170KM 2003
- Imię:: Gabi
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
Dzieki Dodi masz racje nie ma mozliwosci wyciagniecia chlodnicy klimy bez zdjecia zderzaka bo z przodu pod zderzakiem sa 2 sruby ktore sa wkrecone w plastykowy uchwyt czymajacy chlodnice do pasa przedniego chlodnica wymieniona jutro jade jeszcze do servisu vw po nowe oringi i bedzie trzeba ja nabic dziekuje za porady poszly piwa
-
- Przeglądacz
- Auto:: Trendline, BKC, 2004
- Imię:: Michał
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Trochę odświeżę temat bo mam też teraz problem z listwami, a we wszystkich wątkach nie znalazłem odpowiedzi.
Otóż mój brat tak niefortunnie zahaczył o siebie listwami, że jedna odpadła a druga w połowie się odkleiła (i ostatecznie ją też zdjęliśmy). Niestety na drzwiach pozostało bardzo dużo kleju (a raczej taśmy dwustronnej), którego nie wiem jak się pozbyć. O ile z listew udało się go usunąć za pomocą zmywacza do paznokci, tak na drzwiach nie wiem co mam z nim zrobić jak go usunąć... macie koledzy jakieś sugestie jak się pozbyć się tej taśmy z drzwi?
Dzięki z góry!
Otóż mój brat tak niefortunnie zahaczył o siebie listwami, że jedna odpadła a druga w połowie się odkleiła (i ostatecznie ją też zdjęliśmy). Niestety na drzwiach pozostało bardzo dużo kleju (a raczej taśmy dwustronnej), którego nie wiem jak się pozbyć. O ile z listew udało się go usunąć za pomocą zmywacza do paznokci, tak na drzwiach nie wiem co mam z nim zrobić jak go usunąć... macie koledzy jakieś sugestie jak się pozbyć się tej taśmy z drzwi?
Dzięki z góry!