Dywaniki Welur z logo TKP
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
oczywiście niczego nie zakładam ale.... póki co to tak smutno trochę wyglądają - jakoś mnie nie przekonały. Kolor bardzo ponury ( nie wiem jak to inaczej określić) no i kształt mało odwzorowany - jakby mało starannie docięte - jakieś takie zakręty nie do końca zgodnie z podłogą....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- Pierka
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Hmmm co do tego podstopnika może zrobić bez to akurat nie ma najmniejszego problemu ale ja juz mam chyba 3 kpl od niego do roznych aut i nic sie nie odrywa ale na sile nie chce was namawiac co do lepszego materialu jest taka mozliwosc macie w linku strony tego kolegi wszystko opisane co do ceny bede z nim rozmawial ale dopiero w weekend bo wczesniej nie dam rady za duzo firmowych moich spraw na glowie niestety.....pozdrawam
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
ja zamawiałem własny projekt w firmie w Rybniku, dywanik ten grubszy zrobiony na wzór oryginału, obszyty niebieską "nicią", z logo R-LINE na wszystkich 4 dywanikach, bez podstopnika wycenili na 110 zł. Obiecali że przy następnym wejściu produkcyjnym będą robione lecz nie doczekałem się ich niestety bo firma nie zadzwoniła że są gotowe. Mam gdzieś namiar na nich jak znajdę to mogę podesłać popytacie się co ile i jak.
- Turanek
- Władca postów
- Auto:: 2x5T1
- Imię:: Marek
- Podziękował: 23 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Tak wyglądają moje "na zamówienie"

Widok ogólny

Dywanik kierowcy

Napis w zbliżeniu - piękne to to nie jest

A tak wygląda dywanik po roku użytkowania
Więcej nie zamówię ze względu na kiepską jakość (brałem najgrubszy welur), obszycie jest za szerokie przez co psuje wygląd, o napisie nie wspominam.
Co oryginał, to oryginał, a jak się ktos szarpnie i w wersji premium kupi, hmmm

Widok ogólny

Dywanik kierowcy

Napis w zbliżeniu - piękne to to nie jest

A tak wygląda dywanik po roku użytkowania
Więcej nie zamówię ze względu na kiepską jakość (brałem najgrubszy welur), obszycie jest za szerokie przez co psuje wygląd, o napisie nie wspominam.
Co oryginał, to oryginał, a jak się ktos szarpnie i w wersji premium kupi, hmmm

- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Turanek pisze: Co oryginał, to oryginał, a jak się ktos szarpnie i w wersji premium kupi, hmmm
Niestety ale chyba prawda, te dywaniki ze zdjęć są podobne do moich allegrowych za 65 zeta, które po 1000km mają już wytarcia, wg mnie wydatek bez sensu... a z tego co się orientowałem to wszystkie nieoryginalne welury są podobnej jakości (nawet te najgrubsze).
-
- Początkujący
- Imię::
w moim mam oryginalne vw welurowe i już się pomału nadaja do wymiany, tak jak widze po opisach te z allegro nie cieszą się dobra jakością chciałęm zrobić prezent ojcu i zamówiłem do grande punto z nadrukiem gruby welur i po roku jazdy wyglądajaa jak szmata prócz tego cały spód sie sypie i sporo do odkurzania. Ja do mojego tourana zastanwiam się nad oryginalnymi gumowymi siwymi . Jestem pedantem i sami przyznacie ze ciągłę odkurzanie welurów mija się z celem .
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Re: Dywaniki Welur z logo TKP
Ja mam u siebie zrobione dywaniki z nick-iem i napisem Touran i moim zdaniem są bardzo ok 
Jedynym mankamentem były sterczące po roku nitki obszycia ale opaliłem je zapalniczką i już jest przyzwoicie.

Jedynym mankamentem były sterczące po roku nitki obszycia ale opaliłem je zapalniczką i już jest przyzwoicie.