Dokładnie....marynarz75 pisze:chyba skrzynie?jeżu pisze:ale silnik GQN.
Silniki Diesla i ich kody - jakie polecacie?
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
troche irytuje mnie juz ta dyskusja...wojtek66 przóbuje nas przekonać ze czarne jest białe... może i trafił mu sie AVQ z DPF-em dołożonym nieorginalnie, nie wiem... póki nie udowodni nie uwierze... przewineło mi sie w zyciu troche samochodów i jeszcze jak żyje nie trafiłem na AVQ z DPF-em... ale nie o to chodzi... temat jest jakie silniki polecamy i dlaczego... wiadomo, że AVQ nie ma DPF-a orginalnie, jest polecany jako mało awaryjny silnik i nic tego nie zmieni, a to że ktoś może i sobie dołożył ten DPF to nie możemy robić z tego ogółu... to tak samo jak ktoś zrobi chipa w BKC i powie, że poleca ten silnik bo ma 140KM... 
- aprinsr
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 7 razy
masz coś do BKC?Dodi pisze:to tak samo jak ktoś zrobi chipa w BKC i powie, że poleca ten silnik bo ma 140KM...
początkowo mi wystarczała jego moc, po roku stwierdzam ze to muł
- wojtek66
- Przeglądacz
- Auto:: highline avq 2003/04r
- Imię:: wojtek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jak bede miał czasti zrobie ,nie mam czasu na takie pierdołki Panie...Niby czemu góra?
hmm? (ktoś jak kupuje samochód z 2005 czy 2006 r to nie bedzie miał już AVQ czy 2.0 TDI 140 ktory/e był produkowany mniej więcej do września 2004) .P.S Nie wiem jaki jest BKC bo nie posiadam,słysząłem ze BLS ów nie polecają
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
kolego, jak nie masz czasu na takie "pierdołki" to nie wprowadzaj ludzi w błąd...wojtek66 pisze:nie mam czasu na takie pierdołki Panie...
widać że obca Ci jest wiedza na temat jednostek silnikowych... 2.0 TDI 140KM jest w Touranie do dzisiejszego dnia z tym, że od konca 2010r. w wersji CR...wojtek66 pisze:ktoś jak kupuje samochód z 2005 czy 2006 r to nie bedzie miał już AVQ czy 2.0 TDI 140 ktory/e był produkowany mniej więcej do września 2004
P.S. ja nie mam nic do silnika BKC i uważam go za dobrą konstrukcję... jedynie podałem przykład...
[ Komentarz dodany przez: admin: Sro Maj 15, 2013 12:43 ]
Zmieniłem troszkę, bo CR były od końca 2010, MR '11
Ostatnio zmieniony śr maja 15, 2013 12:42 przez Dodi, łącznie zmieniany 1 raz.