Witam
Posiadam tourana silnik AZV 136KM i mam pytanie jak u wszystkich przyszed i u mnie czas na wymiane tego wynalazku Mam okazje kupic kompletnego dwumasa razem ze sprzeglem ale do silnika BKD 140KM czy bedzie to pasowac do mojego silnika
Nie bede zakladał nowego temtu wiec tu zapytam. Potrzebuje dwumase do silnika AVQ skrzynia 6. Z innego silnika moge podebrać ? Szukam używki to moze ktos handluje czy coś ?
abdj pisze:Nie bede zakladał nowego temtu wiec tu zapytam. Potrzebuje dwumase do silnika AVQ skrzynia 6. Z innego silnika moge podebrać ? Szukam używki to moze ktos handluje czy coś ?
Musisz wiedzieć czy masz dwumas Sachsa czy Luka i wtedy dopasować takiego samego producenta bo inaczej Ci nie spasi... Z tego co wiem Kurik powinien mieć używkę w całkiem dobrym stanie... Napisz do niego... Wydaję mi się że miał sachsa...
jeżu pisze:
Musisz wiedzieć czy masz dwumas Sachsa czy Luka i wtedy dopasować takiego samego producenta bo inaczej Ci nie spasi... Z tego co wiem Kurik powinien mieć używkę w całkiem dobrym stanie... Napisz do niego... Wydaję mi się że miał sachsa...
Zgadza się Mam dwumas Sachsa w dobrym stanie do AVQ będzie pasował. abdj musisz zbadać jakiej firmy masz koło Jeśli Sachs to się dogadamy
Nie wiem ze ciagle pod gorke z tym autem Coś bede kombinowal bo znajomy ma taki sprzet w garazu ze jak rozkreci to auta nie wypcha z garazu a jak jeszcze znajac zycie okaze sie ze od kolegi kurik, nie podejdzie to kiepsko
Można wysłać kurierem i będziesz miał na drugi dzień.... Nie wszystko da się zrobić od razu a jak chcesz 'pokombinować" to kolega dzień się wstrzyma.... od nagłych prac potrzebujących kanału..... Zagadaj z nim konkretnie lub ewentualnie poszukaj w sklepach Luka (nówki lub używki).