Czy jest ktoś może z Poznania lub okolic i może polecić miejsce gdzie najlepiej serwisować Tourana?
Wymiana kloców, filtrów, płynów oraz wykasowanie info o serwisie z komputera.
ASO i Norauto odpada.
Przeszperałem całe forum i nie znalazłem nigdzie podobnego info.
Na liście polecanych warsztatów nie ma niestety Poznania.
Warsztat Poznań
- transporter0
- Przeglądacz
- Auto:: 1.9TDI BXE 2009
- Imię:: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Osobiście mogę polecić Papis Serwis w Swarzędzu. Jest to były salon i serwis Seata. Ceny bardzo przystępne, dla stałych klientów mają rabaty na części, robociznę oraz assistance (pomoc drogowa itd.). Można robić na swoich częściach, ich oryginałach lub zamiennikach. Pracownicy dobrze znają grupę VAG.
Turek 1.9TDI '09 i BMW e61 520dA LCI 2010
Ahoj,
mam ten sam problem. Duże naprawy robię w serwisie, ale klocki, płyny, błędy robię "na mieście". Mam gościa u którego już serwisuje drugie auto. Na Piatkowie, na ulicy miedzy Obornicka a dojazdem do Hacjendy na Morasku. Chyba Mateckiego. Gościu nazywa się Mariusz. tel 784 906 784. Poza mechanika robi tez blacharkę. Dokładnie i bez naciągania. Może wam się przyda.....
mam ten sam problem. Duże naprawy robię w serwisie, ale klocki, płyny, błędy robię "na mieście". Mam gościa u którego już serwisuje drugie auto. Na Piatkowie, na ulicy miedzy Obornicka a dojazdem do Hacjendy na Morasku. Chyba Mateckiego. Gościu nazywa się Mariusz. tel 784 906 784. Poza mechanika robi tez blacharkę. Dokładnie i bez naciągania. Może wam się przyda.....
Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano.Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. Nie moje, ale bardzo mi sie podoba....