Uchwyt do podnoszenia fotela (3 rząd)

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)
Awatar użytkownika
hubert222
Zaawansowany
Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
Imię:: Hubert
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 48 razy

Uchwyt do podnoszenia fotela (3 rząd)

Post autor: hubert222 »

Witam. Dzisiaj próbując podnieść jeden z foteli w trzecim rzędzie w ręce została mi rączka do podnoszenia fotela :/ Czy naprawiał ktoś może taką usterkę albo orientuje się czy można to dokupić i jaki ewentualnie nr tej części?? Może w serwisie nie będzie to strasznie drogie.

Obrazek
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 678 razy

Re: Uchwyt do podnoszenia fotela (3 rząd)

Post autor: jeżu »

hubert222 pisze:Witam. Dzisiaj próbując podnieść jeden z foteli w trzecim rzędzie w ręce została mi rączka do podnoszenia fotela :/ Czy naprawiał ktoś może taką usterkę albo orientuje się czy można to dokupić i jaki ewentualnie nr tej części?? Może w serwisie nie będzie to strasznie drogie.
Ten uchwyt regulacji oparcia to 1T0885738 3U6 (165zł aso) Tak mi się zdaje bo nic innego nie pasuje

Obrazek
Awatar użytkownika
hubert222
Zaawansowany
Auto:: Touran 2004 1.9 TDI AVQ
Imię:: Hubert
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 48 razy

Post autor: hubert222 »

Dzieki serdeczne, zadzwonie do salonu vw u mnie w miescie i dowiem sie o cene, bo troche kosmiczna jak za takie cos :/

Male nieporozumienie wyjasnione :) uchwyt (nr 34 na rysunku) zamowiony w serwisie - cena 34 zl
ODPOWIEDZ