od ponad roku jestem posiadaczem pięknego VW Touran 2008 rok 1.9 TDI BLS w wersji HIGHLINE jest to moje kolejne auto z rodziny VAG w tej chwili posiadam także VW Caddy II, a wcześniej posiadałem kilka modeli Golfa I, Passat B3, Caravelle T4 oraz duża ilość VW jaką miałem możliwość sprowadzić do naszego kraju.
Witam
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
Witam
Witam Serdecznie
od ponad roku jestem posiadaczem pięknego VW Touran 2008 rok 1.9 TDI BLS w wersji HIGHLINE jest to moje kolejne auto z rodziny VAG w tej chwili posiadam także VW Caddy II, a wcześniej posiadałem kilka modeli Golfa I, Passat B3, Caravelle T4 oraz duża ilość VW jaką miałem możliwość sprowadzić do naszego kraju.
- nemotestis
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
cześć!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
-
romanroman73
- Początkujący
- Auto:: BKC 1.9
- Imię:: Roman