Obecnie posiadam kierownicę z multifunkcją (plastikowe przyciski)
a mam chęć na zmianę na kierownicę od 1T3
albo na:
Mam pytania.
1. Czy airbag od mojej będzie pasował do tej 1T3 podejrzewam, że nie bo widzę inny układ, ale wolę się upewnić.
2. Jeżeli mam wymieniony sterownik kiery plus taśmę to czy ten zestaw będzie podchodził do 1T3.
3. Co mnie jeszcze czeka przy zmianie ?
Ostatnio zmieniony pn maja 27, 2013 12:31 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.
jest i właśnie chyba będę potrzebował sterownik kierownicy z obsługą MFSW (LIN 1.3 + LIN 2.0), chyba, że to jest ten sam co do kiery z multifunkcją.
Co do kiery od 1T3 do jeszcze wymiana poduchy. Więc pewnie padnie opcja kiery od Golfa GTI, patrzyłem na alledrogo i koszt kiery to jakieś 700 stów, po 500 chodzą bez przycisków.
collega pisze:Chyba ze wybierzesz najtansza opcje czyli nowe obszycie swojej kierownicy z tego co widzialem na alledrogo to beda w stanie zrobic z twojej taka GTI
dowiadywałem sie ile taka przeróbka na GTI kosztuje... 500 zł...
500zl to nie duzo ;] w polsce nie widzialem zadnej gti a w uk ceny od 200funtow czyli 1000zl
Z tego co kiedys widzialem na allegro to oni tez maja kierownice i jest szansa ze wysla ci taka sama obszyta a ty po odbiorze odsylasz swoja tylko placisz kaucje ktora zwracaja po otrzymaniu twojej