Co o tym myślicie?
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Co o tym myślicie?
Przyszła taka oferta, co to ta powłoka teflonowa?
Oferta
Prawdopodobnie się opłaca, ale ma sens to wszystko?
Oferta
Prawdopodobnie się opłaca, ale ma sens to wszystko?
-
- Władca postów
- Auto:: 1.4 TSI DSG HL 2016
- Imię:: Piotr
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Cytat z oferty
"Kiedy karoseria będzie lśniła, nałożona zostanie na nią specjalna warstwa teflonu. Dzięki temu lakier będzie zregenerowany, kolor odzyska swój utracony blask, a wszelkie mikrorysy zostaną zniwelowane."
Eljot gdyby to było takie proste to Muti by nie wywalił tyle kasy na środki do swojego auta.
"Kiedy karoseria będzie lśniła, nałożona zostanie na nią specjalna warstwa teflonu. Dzięki temu lakier będzie zregenerowany, kolor odzyska swój utracony blask, a wszelkie mikrorysy zostaną zniwelowane."
Eljot gdyby to było takie proste to Muti by nie wywalił tyle kasy na środki do swojego auta.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
Ja za grupony , Grupony, Godelle to dziękuje. Moja kolezanka namiętnie w tym siedzi, kupujc juz nawet Pizze przez to.
Przykłady:
-Kupuje jakies leki w aptece - cena na www jakas tam, jedzie odebrac , a cena normalnie nizsza juz, a dla Grupona byłą na czas promocji wyzsza, kupiła coś na 2 zamówienia i kazde musi zrealizowac osobno, nie moze łączyc zamówien.
- wycieczka na Painball - przyejzdza 20 osbób , organizator się pyta " kto z Grupona na lewo, kto normalnie to na prawo". Tym z Grupona powiedział - macie i strzelajcie sobie, a tym co normalnie zapłacili, cały kurs, organizacja, wyjasnienia itp.
Przykłady:
-Kupuje jakies leki w aptece - cena na www jakas tam, jedzie odebrac , a cena normalnie nizsza juz, a dla Grupona byłą na czas promocji wyzsza, kupiła coś na 2 zamówienia i kazde musi zrealizowac osobno, nie moze łączyc zamówien.
- wycieczka na Painball - przyejzdza 20 osbób , organizator się pyta " kto z Grupona na lewo, kto normalnie to na prawo". Tym z Grupona powiedział - macie i strzelajcie sobie, a tym co normalnie zapłacili, cały kurs, organizacja, wyjasnienia itp.
- rumun_58
- Użytkownik
- Auto:: 1T1 HL BLS 06"
- Imię:: Bartek
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Tu dosyć ciekawy artykuł o zakupach grupowych i "promocjach"
http://technowinki.onet.pl/inne/wiadomo ... tykul.html
http://technowinki.onet.pl/inne/wiadomo ... tykul.html
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja z groupona wykupiłam kurs prawa jazdy. Ale byłam wtedy już po 4 probach egzaminu i chodziło mi bardziej o 30h dodatkowych jazd. Dwa tygodnie od zakupu zdałam egzamin a jeszcze tych pozostałych godzin nie wyjezdziłam. Generalnie trafilam na dziwną szkołe i mam trochę trudnosci w umawianiu terminow.
Z mężem wykupilismy sobie 2 dniowy pobyt w Krakowie - było super.
A pod koniec maja zabrąłam tesciową z okazji dnia matki na kilka dni do Nałęczowa - też byłam zadowolona.
A pod koniec maja zabrąłam tesciową z okazji dnia matki na kilka dni do Nałęczowa - też byłam zadowolona.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
To zależy na co się trafi. Najważniejsze włączyć myślenie. Nie da się za 1 PLN spędzić 2 tygodni na Kanarach.Iza_30 pisze:Ja z groupona wykupiłam kurs prawa jazdy. Ale byłam wtedy już po 4 probach egzaminu i chodziło mi bardziej o 30h dodatkowych jazd. Dwa tygodnie od zakupu zdałam egzamin a jeszcze tych pozostałych godzin nie wyjezdziłam. Generalnie trafilam na dziwną szkołe i mam trochę trudnosci w umawianiu terminow.

- Misiek8010
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Nie słyszałem o powłoce teflonowej szczerze mówiąc
O kwarcowej tak...Na pewno zabezpieczenie i to wszystko co napisali nie kosztuje 99zł,bo to by się nie opłacało,chyba że robią to aby było i aby sie świecił...do pierwszego mycia..
Raczej polecam samemu trochę poczytać,kupić kosmetyki i zająć się autem,bo prócz efektu jest jeszcze satysfakcja

Raczej polecam samemu trochę poczytać,kupić kosmetyki i zająć się autem,bo prócz efektu jest jeszcze satysfakcja

Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy