Żałuje że się nie załapałem na spot ,ale następnym razem nie odpuszczę zwłaszcza że lokalizacja jest dla mnie ok dajcie znać kiedy następny spot bo obiecałem synkowi że go zabiorę, pozdrowienia..
ralf pisze: Żałuje że się nie załapałem na spot ,ale następnym razem nie odpuszczę zwłaszcza że lokalizacja jest dla mnie ok dajcie znać kiedy następny spot bo obiecałem synkowi że go zabiorę, pozdrowienia..
Nic sie nie przejmuj, minie troche czasu i znowu sie spotkamy na spocie...
Najważniejsze nie jest że sie zapiszesz na spota, ważniejsze jest żeby nie zapomnieć
także wielkie dzięki za spotkanie, co do następnego spota to chyba po wakacjach gdyż zbliża się okres wakacyjny i na pewno większość z nas wyjeżdża rodzinnie
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
termin premiery trochę odroczony, kilka poprawek i problemy techniczne, myślę że jutro będzie już on-line
[ Dodano: Wto Cze 11, 2013 19:11 ]Relacja, zdjęcia i filmik z naszego XV spotkania na Śląsku już dostępne na stronce
Wystarczy kliknąć w banerek poniżej
Zapraszamy
Film nagrywany z 'ręki' bez wizjera, mix i skład to taki debiut w tym sofcie, myslę że fajnie wyszło jednakże proszę o wyrozumiałość jak za długi, opłaca się dobrnąć do końca bo jest dodatek