SEBA Z miłą chęcią bym przyjechał ale na razie nie ma nie w kraju
Ale chodzi mi ot czy można to zrobić w każdym touranie bo słyszałem że są jakieś obniżane podłogi a pytam bo mam możliwość zakupu kompletu z rozbitka .I czy to pasuje czy trzeba wiercić jakieś otwory pod siedzenia 3 rzędu
Witam
prawdopodobnie możesz przerobić swojego tourana na 7 os tylko nie wiem czy nie powinna to robić firma która się tym zajmuje Przy przeglądzie na pewno będą chcieli jakieś dokumenty na montaż aby mieć pewność że wszystko zostało zrobione zgodnie z przepisami gdzieś o tym pisali jak przerobić wersje ciężarową na osobową.Do montażu będą ci potrzebne fotele,pasy,belka wzmacniająca na której są przykręcone fotele ,nowe boczki bagażnika + zatrzaski trzymającymi oparcie fotela, górne słupki,schowek na zagłówki + zestaw naprawczy koła,(dywanik?).Myślę że otwory powinny być to samo masz jak montujesz hak holowniczy otwory już są jeszcze jedno nie wiem ale zawieszenie musisz mieć chyba wzmocnione chodzi o amortyzatory ale to pytaj kolegów którzy się na tym znają -pozdrowienia.
Mozna bez problemu.Wlasnie jestem po przerobce w odwrotna stone 7 na 5.Poszukaj mojego posta na ten temat,zamiescilem tez fotki.Jak sie uda to dorzuce reszte fotek z elementami wewnetrznymi ktore ukryte sa pod plastikami.