Opis do Touran II ale analogia do (I) do II jest taka (Basis)=Trendline, (Trendline)=Conceptline, (Highline)=Highline
[ Dodano: Czw Lip 04, 2013 23:26 ]
Dokładnie tak...
po "staremu" Basis - to nowy Trendline
po "staremu" Trendline - to nowy Conceptline
Highline zostaje Highline'm + niektóre elementy dochodzą w wyposażeniu których w I gen nie było
Tylko pamiętajcie, że wyposażenie może się ciut różnić. Zależy od tego kto co zamawiał. Po drugie zauważyłem taką zasadę, że dealerzy w UE mają inne - lepsze wyposażenie niż Ci dealerzy w PL. Na początku jak kupowałem swojego to porównywałem.
cheles, To juz wiadomo od dawna że Polscy dealerzy zawsze oferowali jednak biedniejsze wyposażenie pojazdu niż w DE a wszystko zależy od polityki VW w danym regionie
jako tako nie ma to wpływu na wyposażenie, dalej biedniejsze auta oferują w PL, i trzeba je doposażać.
Ostatnio zmieniony sob kwie 05, 2014 08:56 przez aki, łącznie zmieniany 1 raz.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
ja mam trendline z kwietnia 2006 i ma :
climatronic
duzy fis
multi kiera
tempomat
rcd 300
czujnik deszczu zmierzchu
skóry
spryski lamp
stoliki foteli
grzane fotele
wszystkie schowki w fotelach
4x el.szyby
oryginalnie dymione tylne szyby
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
masz takie wyposażenie bo ktoś zamówił sobie nowego trendline i doposażył go o takie rzeczy.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.