Koszulki (polówki) klubowe - luźny temat
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Temat z koszulkami założony.
Bardzo proszę adminów o podwieszenie go i oznaczenie kolorem, aby jeszcze bardziej rzucał się w oczy
W tamtym temacie (zamówień) nie prowadzimy dyskusji tylko podajemy specyfikacje,która wysyłamy także na PW razem z adresem wysyłki. Na wszystkie pytania odpowiadam tutaj.
Bardzo proszę adminów o podwieszenie go i oznaczenie kolorem, aby jeszcze bardziej rzucał się w oczy

W tamtym temacie (zamówień) nie prowadzimy dyskusji tylko podajemy specyfikacje,która wysyłamy także na PW razem z adresem wysyłki. Na wszystkie pytania odpowiadam tutaj.
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Dla leniwych
Link Do Tematu

Mam jednak pytanie:
W przypadku "zbiorczego" wiadomo, że koszt przesyłki jeden i przy zamówieniach tego typu każdy składa zamówienie osobno i wpłaca, czy osoba na której adres przyjdzie zamówienie robi zbiorcze i wpłacamy na jej konto?
W pierwszym przypadku pierwszym będzie chyba trzeba z góry ustalić i opisać, że na osoby X będzie wysyłka.
Mimo, że po kawie jestem, jeszcze chyba niezabardzeńko idzie mi składanie zdań, ale mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi...

Mam jednak pytanie:
W przypadku "zbiorczego" wiadomo, że koszt przesyłki jeden i przy zamówieniach tego typu każdy składa zamówienie osobno i wpłaca, czy osoba na której adres przyjdzie zamówienie robi zbiorcze i wpłacamy na jej konto?
W pierwszym przypadku pierwszym będzie chyba trzeba z góry ustalić i opisać, że na osoby X będzie wysyłka.
Mimo, że po kawie jestem, jeszcze chyba niezabardzeńko idzie mi składanie zdań, ale mam nadzieję, ze wiesz o co mi chodzi...

- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Jak będzie taka wola innych to wydłużymy, aczkolwiek wolałbym zachować taki termin jak jest i Ci "zaufać"Iza_30 pisze:A mozna termin wpłat przedłużyc do konca listopada? Ja mam matki boskiej pieniężnej na koniec miesiąca

EDIT: w pierwszym poście tematu z zamówieniami aktualna lista zamawiających. Prosze tam sprawdzic czy się wszystko zgadza
Ostatnio zmieniony wt lis 08, 2011 21:11 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
Witam!
Zastanawiam się nad rozmiarem. Zawsze brałem "M". Z ciekawości zmierzyłem sobie moje 2 t-shirty i porównałem z tymi w tabelach na forum.
Sprawdzał ktoś również z Was?
Albo mi się wydaje, albo te polówki touran klubu są dość duże jak na swoje rozmiary.
tzn. M jest bardziej jak L itd. jak porównuje do swoich.
Zastanawiam się nad rozmiarem. Zawsze brałem "M". Z ciekawości zmierzyłem sobie moje 2 t-shirty i porównałem z tymi w tabelach na forum.
Sprawdzał ktoś również z Was?
Albo mi się wydaje, albo te polówki touran klubu są dość duże jak na swoje rozmiary.
tzn. M jest bardziej jak L itd. jak porównuje do swoich.
Pozdrawiam!