błąd pokazuje się uszkodzona żarówka
-
myla
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
błąd pokazuje się uszkodzona żarówka
na kokpicie pokazała mi się symbol uszkodzonej żarówki ( chodzi o prawy stop) sprawdziłem żarówkę wszystko dobrze, usunąłem błąd ale po przekręceniu stacyjki pokazuje się ponownie gdzie leży problem ??
-
myla
- Początkujący
ale na wyświetlaczu pokazuje, napisane jest, że prawy stop, wymieniłem żarówkę na nową świeciła stop prawy działał, natomiast po kilkunastym przekręceniu stacyjki pojawił się znowu ten błąd, że uszkodzona żarówkalock00 pisze:myla, u mnie takie cos pokazuje sie jak sie spali pod rejestracją, tam zawsze sie syf zbiera, wyjąłem spaloną żarówke bo nie mialem na zapasie i błedu nie ma
zobacz czy tam Ci swięcą
-
seba244
- Expert
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
coś podobnego miałem i sie wkurzyłem i wymieniłem wszystkie żarówki na nowe czyli przód i tył...Czyszczenie styków i nowa żarówka......i już 3 lata spokujmyla pisze: ale na wyświetlaczu pokazuje, napisane jest, że prawy stop, wymieniłem żarówkę na nową świeciła stop prawy działał, natomiast po kilkunastym przekręceniu stacyjki pojawił się znowu ten błąd, że uszkodzona żarówka
Więc prawdopodobna przyczyna to utlenione styki ale gdzie to nie wiem
-
myla
- Początkujący
w poniedziałek ruszam do akcji wymiany:)seba244 pisze:coś podobnego miałem i sie wkurzyłem i wymieniłem wszystkie żarówki na nowe czyli przód i tył...Czyszczenie styków i nowa żarówka......i już 3 lata spokujmyla pisze: ale na wyświetlaczu pokazuje, napisane jest, że prawy stop, wymieniłem żarówkę na nową świeciła stop prawy działał, natomiast po kilkunastym przekręceniu stacyjki pojawił się znowu ten błąd, że uszkodzona żarówka![]()
![]()
![]()
Więc prawdopodobna przyczyna to utlenione styki ale gdzie to nie wiem
- mikel24081
- Przeglądacz
- Auto:: Touran BMM 2006
- Imię:: Michi
Witam!
Kto mi pomoże i napisze po kolei, gdzie, co i jak mam robić żeby wyłączyć sprawdzanie zarówek przednich halogenów?
Proszę o pomoc bo zielony jestem jeszcze z tego VCDS
[ Komentarz dodany przez: Dodi: Wto Lip 30, 2013 19:49 ]
proszę nie pisać o tym samym problemie w kilku tematach... patrz regulamin...
Kto mi pomoże i napisze po kolei, gdzie, co i jak mam robić żeby wyłączyć sprawdzanie zarówek przednich halogenów?
Proszę o pomoc bo zielony jestem jeszcze z tego VCDS
[ Komentarz dodany przez: Dodi: Wto Lip 30, 2013 19:49 ]
proszę nie pisać o tym samym problemie w kilku tematach... patrz regulamin...