Witam z Jarocina
-
mikolajarocin
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam z Jarocina
Witam szanowne grono.
Posiadam VW Tourana 2.0 TDi z 2008r.
Czarny, wersja HIGHLINE ale niestety już na sprzedaż.
Posiadam VW Tourana 2.0 TDi z 2008r.
Czarny, wersja HIGHLINE ale niestety już na sprzedaż.
- Tomek1.9TDI
- Przeglądacz
- Kontakt:
-
mikolajarocin
- Początkujący
dokładnie, celuje teraz w 2012r z tym samym silnikiem.
Ostatnio zmieniony pt lip 26, 2013 13:52 przez mikolajarocin, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mikolajarocin
- Początkujący
Wystawiam f-k z zerowym vatem.
Rozumiem obawy Admina i przyznam szczerze, że ostatni raz byłem na tym forum dokładnie rok temu, kiedy to byłem na etapie zakupu tego samochodu.
Szukałem wtedy informacji niezbędnych do zakupu auta (wady, zalety, na co zwrócić uwagę).
Wtedy to forum bardzo mi pomogło i mam nadzieje że i tym razem będzie podobnie, zarówno przy sprzedaży jak i przy zakupie nowszego modelu.
Dodam, że częściej bywam na http://www.w203.pl/ i rozumiem zasady forumowe a tym samym obawy admina.
Częściej tam bywam, ponieważ z tamtym autem mam nie rzadko problemy i szukam porady.
Z touranem jak na razie nic szczególnego się nie działo...
Rozumiem obawy Admina i przyznam szczerze, że ostatni raz byłem na tym forum dokładnie rok temu, kiedy to byłem na etapie zakupu tego samochodu.
Szukałem wtedy informacji niezbędnych do zakupu auta (wady, zalety, na co zwrócić uwagę).
Wtedy to forum bardzo mi pomogło i mam nadzieje że i tym razem będzie podobnie, zarówno przy sprzedaży jak i przy zakupie nowszego modelu.
Dodam, że częściej bywam na http://www.w203.pl/ i rozumiem zasady forumowe a tym samym obawy admina.
Częściej tam bywam, ponieważ z tamtym autem mam nie rzadko problemy i szukam porady.
Z touranem jak na razie nic szczególnego się nie działo...