POTRZEBNA POMOC!!!
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Panowie,
Jeżeli możecie to oddawajcie krew. Jak sami widzicie - warto, by już taka sytuacja się nie powtórzyła. W Wawie właśnie tej grupy krwii zabrakło.
Tym kolegom co oddają - wielki szacun.
Artur,
Przepraszam, że w Twoim temacie, ale może ktoś z forumowiczów, czytając temat zdecyduje się oddawać krew, by uratować życie.
Jeżeli możecie to oddawajcie krew. Jak sami widzicie - warto, by już taka sytuacja się nie powtórzyła. W Wawie właśnie tej grupy krwii zabrakło.
Tym kolegom co oddają - wielki szacun.
Artur,
Przepraszam, że w Twoim temacie, ale może ktoś z forumowiczów, czytając temat zdecyduje się oddawać krew, by uratować życie.
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
aki, współczuje
, znam ten temat, ja poprosiłem znajomych...i trafiłem na osobę która około 9 litrów miała do wykorzystania,(honorowy dawca) więc podpisała glejt, pomogło na trochę, a poźniej skończyło się tak jak u Ciebie
, uważam że to co jest pisane tak musi być, choć czasem ciężko to racjonalnie zrozumieć i jest bolesne 
- cheles
- Władca postów
aki,
Wiem, że część kolegów oddaje krew. Może jest garstka, ale od czegoś trzeba zacząć.
Kto pomoże jeżeli nie forumowicz - kolega z forum nawet z drugiego końca Polski.
Później jak grupa będzie stała można dołączyć do któregoś Oddziału PCK w PL, w zależności ilu forumowiczów będzie w danym województwie.
To zakładamy Grupa Honorowych Dawców Krwi.
To w tym temacie proszę o ujawnienie się kolegów co oddają krew.
A ja napiszę do admina, żeby dodał do działu Grupy: Touranowi Dawcy Krwi i może jeżeli się zgodzi, by obok nicka i info o płci dodał kropelkę krwi jako znak rozpoznawczy ?
Pasuje ?
Wiem, że część kolegów oddaje krew. Może jest garstka, ale od czegoś trzeba zacząć.
Kto pomoże jeżeli nie forumowicz - kolega z forum nawet z drugiego końca Polski.
Później jak grupa będzie stała można dołączyć do któregoś Oddziału PCK w PL, w zależności ilu forumowiczów będzie w danym województwie.
To zakładamy Grupa Honorowych Dawców Krwi.
To w tym temacie proszę o ujawnienie się kolegów co oddają krew.
A ja napiszę do admina, żeby dodał do działu Grupy: Touranowi Dawcy Krwi i może jeżeli się zgodzi, by obok nicka i info o płci dodał kropelkę krwi jako znak rozpoznawczy ?
Pasuje ?
- cheles
- Władca postów
I stało się. Na naszym forum powstała grupa Klubowy Dawca Krwi. Dołączyć do niej można poprzez kliknięcie.
http://touranklub.pl/forum/groupcp.php?g=3747
Zapraszam obecnych i przyszłych krwiodawców. Jeżeli prężnie będzie grupa działać a ja sprawdzę przepisy w przyszłości zamierzam zarejestrować grupę krwiodawców w PCK, co będzie się wiązało z otrzymaniem legitymacji, później z odznaczeniami itp - ale to będzie do ogarnięcia w przyszłości.
http://touranklub.pl/forum/groupcp.php?g=3747
Zapraszam obecnych i przyszłych krwiodawców. Jeżeli prężnie będzie grupa działać a ja sprawdzę przepisy w przyszłości zamierzam zarejestrować grupę krwiodawców w PCK, co będzie się wiązało z otrzymaniem legitymacji, później z odznaczeniami itp - ale to będzie do ogarnięcia w przyszłości.