zakupilem i było fajnie aż. ...
-
piotrl
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
zakupilem i było fajnie aż. ...
Witam.
niedawno sie witalem na tym forum jako szczęśliwym posiadacz Tourana az do dzisiaj.....
Od paru dni cos mi stukalo z lewej strony w zawieszeniu. Odstawilem do mechanika i padl wyrok... rozlecial sie amortyzator. Auto z tej strony miało wymieniany błotnik tyle powiedział sprzedawca. Resztę auta wyglądało ok i co wiecej silnik nie myty i nie picowany wiec wygladalo na ok. Na pierwszym przegladzie przyszedł bez zastrzeżeń. ... i tu pomrocznosc jasna. .... nie wiem jak nie mogłem tego zauważyć, a byłem pod spodem auta. Lewy próg też byl wymieniany ...... i ja tego nie zauważyłem.... Jak mi to pokazał dziasiaj mechanik to myślałem ze dostane zawału. Robota strasznie spartaczona. O ile spawanie progu jakos wygląda to nie ma grama zabezpieczenia antykorozyjnego gole spawy na wierzchu. ... masakra. Pytamie czy ten amortyzator to skutek tej bkacharki czy po prostu pech..... Jeszcze trochę i pojade aby odzyskać kase jak sie da......
Uwazajcie przy zakupie i nie dajcie sie omamic....
pozdrawiam Piotr
niedawno sie witalem na tym forum jako szczęśliwym posiadacz Tourana az do dzisiaj.....
Od paru dni cos mi stukalo z lewej strony w zawieszeniu. Odstawilem do mechanika i padl wyrok... rozlecial sie amortyzator. Auto z tej strony miało wymieniany błotnik tyle powiedział sprzedawca. Resztę auta wyglądało ok i co wiecej silnik nie myty i nie picowany wiec wygladalo na ok. Na pierwszym przegladzie przyszedł bez zastrzeżeń. ... i tu pomrocznosc jasna. .... nie wiem jak nie mogłem tego zauważyć, a byłem pod spodem auta. Lewy próg też byl wymieniany ...... i ja tego nie zauważyłem.... Jak mi to pokazał dziasiaj mechanik to myślałem ze dostane zawału. Robota strasznie spartaczona. O ile spawanie progu jakos wygląda to nie ma grama zabezpieczenia antykorozyjnego gole spawy na wierzchu. ... masakra. Pytamie czy ten amortyzator to skutek tej bkacharki czy po prostu pech..... Jeszcze trochę i pojade aby odzyskać kase jak sie da......
Uwazajcie przy zakupie i nie dajcie sie omamic....
pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr
- bartek0-01
- Specjalista
- Auto:: 1T3 2.0TDI CFHC DSG 2014
- Imię:: Bartłomiej
- Podziękował: 204 razy
- Otrzymał podziękowań: 102 razy
Jeśli masz taki zapis na umowie to przykro mi ale nic nie odzyskaszDodi pisze:Masz zapis na umowie, że stan techniczny kupującemu jest znany i nie zgłasza zastrzeżeń?piotrl pisze:Jeszcze trochę i pojade aby odzyskać kase jak sie da......
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO
---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania
MOJE AUTO
-
piotrl
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 1 raz
nie mam umowy tylko fakturę. problem polega na tym ze jest zapis o naprawie blacharskiej ale nie napisane jakiej wiec kiszka a mowil tylko o błotnikuDodi pisze:Masz zapis na umowie, że stan techniczny kupującemu jest znany i nie zgłasza zastrzeżeń?piotrl pisze:Jeszcze trochę i pojade aby odzyskać kase jak sie da......
[ Dodano: Sro Sie 07, 2013 20:14 ]
32 tys.admin pisze:Ile zapłaciłeś za auto?
Pozdrawiam Piotr