Jestem podobnego zdania jak Michał. Pytania i odpowiedzi zakładajmy w odpowiednich tematach/działach. Za dużo jest forumowiczów, którzy się logują pytają uzyskują odpowiedź i wracają dopiero wtedy jak mają jakiś tam problem.
Uważam, że tematy są przejrzyście założone, a każdy kto będzie miał jakiś problem z autem będzie zawsze będzie wiedział jak szukać. Do szybkich pytań służy przecież shoutbox.
Blackleon,
Przy Twojej propozycji zrobi się tylko jeden śmietnik informacyjny, bo po temacie o szuflady będą inne nie związane ze środkiem auta, a nikomu nie będzie się chciało przeglądać do końca. (bez obrazy tak myślę ale podziękowania za inicjatywę).
Zobaczcie nawet teraz jak koledzy i koleżanki piszą informacje w tytułach postów. Później jak chce człowiek skorzystać z szukajki to wychodzi wszystko tylko nie to czego człowiek szuka.
Przykład: Tak jak kolega napisał temat: szybkie pytanko .... O to mi chodzi, by przed napisaniem tematu, ktoś się zastanowił jak napisać, żeby później inny forumowicz mógł skorzystać.
Blackleon,
Przepraszam Cię za skomentowanie Twojego tematu, ale chodzi mi tylko, żeby był porządek na forum, co Tobie, mnie i innym korzystającym ułatwi życie przy szukaniu informacji.