II Spot Małopolski
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
cóż trochę szkoda ! Tyle widzę Turków po Krakowie a na spota nie ma chętnych- mało klubowiczów w Krakowie.
Może jak się cieplej zrobi to wyjdą z ukrycia, obudzą się albo coś.... póki co pozostaje czekać. W każdym razie chęci na spotkanie nie straciłem a powiem więcej - po spocie grupy śląskiej w Bidzie wręcz nabrałem apetytu.
Może jak się cieplej zrobi to wyjdą z ukrycia, obudzą się albo coś.... póki co pozostaje czekać. W każdym razie chęci na spotkanie nie straciłem a powiem więcej - po spocie grupy śląskiej w Bidzie wręcz nabrałem apetytu.
- wulkan
- Użytkownik
- Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ja jestem chętny i gotowy dołączyć do spota, termin i miejsce powinny zaproponować osoby z okolic Krakowa bo wiedza najlepiej gdzie jakiś konkretny placyk no i kiedy ludziom najlepiej pasuje.
Ja ze swojej strony mogę zarzucić miejsce na Czyżynach, galeria na przeciwko pasu startowego Muzeum Lotnictwa Polskiego lub pobliski parking na przeciwko Parku Wodnego.
Z racji tego że mam ok. 100km to jak w tygodniu to najlepiej tak jak u nas się to 'udomowiło' to preferuje piątki ok. 18-19, ewentualnie jak dla mnie jakiś weekend ale wtedy to każdy ma jakieś swoje sprawy i chce dychnąć...
Ja ze swojej strony mogę zarzucić miejsce na Czyżynach, galeria na przeciwko pasu startowego Muzeum Lotnictwa Polskiego lub pobliski parking na przeciwko Parku Wodnego.
Z racji tego że mam ok. 100km to jak w tygodniu to najlepiej tak jak u nas się to 'udomowiło' to preferuje piątki ok. 18-19, ewentualnie jak dla mnie jakiś weekend ale wtedy to każdy ma jakieś swoje sprawy i chce dychnąć...
- JustMar
- Przeglądacz
- Auto:: 1,6 FSI GQG BAG
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Kontakt:
Myślę że Piętek to najlepszy termin , w sobotę zawsze jakieś rodzinne spotkanie wyskoczy lub jest coś do ogarnięcia w domu.Wulkan słusznie proponuje Galerię "Krokus" jest tam spory parking a przy okazji zostaniemy zauważeni przez innych.Godzina 18-19 też powinna pasować.W piątki mam przeważnie wolne popołudnia więc się dopasuje do pozostałych

- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
myślę intensywnie nad miejscem bo cóż robić na tym parkingu, fajnie byłoby złapać lokalizację coś na kształt osławionej (acz mi nieznanej) patelni - jakiś placyk na wyłączność (grill itp.).... ostatecznie nawet na parking przyjadę zwłaszcza że koło krokusa codziennie przejeżdżam .
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- JustMar
- Przeglądacz
- Auto:: 1,6 FSI GQG BAG
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 6 razy
- Kontakt:
Co do miejsca , prawda , parking na grilla odpada ale za to mamy w pobliżu pozostałości pasa startowego lotniska czyżyny.Myśle tutak o stronie pasa za osiedlem Dywizjony 303 obok nowo budowanego osiedla Avia http://mapa.targeo.pl/,19,19.9999500,50 ... fe8b3de6da na grilla idealne miejsce
[ Dodano: Pon Sie 19, 2013 08:46 ]
Co do terminu , moja propozycja to 30 Sierpnia godz.18,00
oczywiście to tylko propozycja proszę o ewentualne sugestie 
[ Dodano: Pon Sie 19, 2013 08:46 ]
Co do terminu , moja propozycja to 30 Sierpnia godz.18,00