niko02 pisze:to poprzeglądaj jego prace na kosmetykaaut.pl
Na tamtym forum jestem od kilku lat...
To nic nie znaczy do póki się czymś nie pochwalisz...|
Ja też tam jestem prawie 3 lata, a z kosmetyką mam tyle do czynienia, co przy swoim aucie zrobię. Fakt potrafię poświęcić 8 godzin w weekend na kosmetykę auta raz w miesiącu oprócz cotygodniowego mycia i odkurzania ale to tyle.
niko02, A po co się chwalić, to jest forum o Touranach a nie kosmetyczne a i tak zaraz wszyscy skrytykują, że się tylko chwalę, więc nie ma interesu... Moje prace są na Kosmetykaaut
GUCIO,
Tu się zdziwisz bo Touranek fajnie wygląda choć tak jak koledzy pisali na białym efektu nie widać - wierzę na słowo - ale na ciemniejszych widać
Ja się nie będę wypowiadał na temat prac i innych,ale post z KA.pl,że na wosk kładzie się megsa DC2,trochę powalił mnie na kolana.. Żeby cleaner kłaść na wosk
GUCIO pisze:niko02, A po co się chwalić, to jest forum o Touranach a nie kosmetyczne a i tak zaraz wszyscy skrytykują, że się tylko chwalę, więc nie ma interesu... Moje prace są na Kosmetykaaut
Zanim zacząłem się zajmować kosmetyka na poważnie i trochę zarobkowo zorientowałem się co i jak i do czego służy
A z jakich konkretnie kosmetyków korzystasz na codzień w pracy?
GUCIO, trzeba było pytać,że chcesz szczotkę..Taką samą kumpel ma z tej samej fabryki,tylko bez znaczka za jakieś 20zł,a druga sprawa,że jak używasz często to polecam EZ detail Droga,ale bardzo fajna
Muti, Dzięki, ale ta jest też nie droga Szczotka i bardzo dobra. Dziś przeszła testy i to nie jedyna moja szczotka od mysia felg...
Kolega niech sobie sprzeda na alegro.