Nasze rodzinne taxi :)
- MajewscyFamily
- Początkujący
- Auto:: Vw Touran,1.9TDI,2009rok
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 7 razy
Nasze rodzinne taxi :)
Zakupiłem go miesiąc temu.Jezdził w taxi Hamburg.Autko jest z 2009 roku,posiada 7 miejsc i silnik 1.9 tdi DSG.Autko posiada również ogrzewanie postojowe ale jak na razie nie mam pojęcia jak to działa?Przebieg 251000km udokumentowany-dziś jadę do Vw sprawdzic całą historię pojazdu
Jak na razie wymieniłem rozrząd olej,filtry,klocki,tarcze przód i tył,dobiłem też gazu do klimy.Mam nadzieję że jak na razie to wszystko co było do zrobienia przy tym samochodzie? 
- MajewscyFamily
- Początkujący
- MajewscyFamily
- Początkujący
Dziękuję kolego andrz3j właśnie dodzwoniłem się do serwisu i faktycznie jest tak jak mówisz-nic mi nie powiedzą na temat historii pojazdu,wszystkie informacje zostają w bazie danych VW
Mogą jedynie sprawdzic pojazd i ocenic w jakim jest stanie! Kicha
Nie ważne ile na liczniku - ważne ile na zbiorniku 
-
ckcaddy
- Przeglądacz
- Auto:: caddy 1,9 TDI bsu
- Imię:: wojtek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
obok kierownicy na desce masz dołożoną podstawę pod zestaw do telefonu do tego kupuje sie nakładkę na 'blutucha" i większość telefonów po sparowaniu działa, jam mam i bardzo sobie chwalę wszystko działa przez radio i nawet jak zmieniłem na rns 510 to nic nie musiałem kombinować
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód