widzę ze forum aż pęka od tematu związanym z sprawdzeniem win i proszę o wyrozumiałość
Bo zwracamy się o pomoc w wydaniu naszych pieniędzy często ciężko zarobionych
W związku z tym tez prosił bym o sprawdzenie num vin: wvgzzz1tz8w025164 chodzi mi przede wszystkim o ustalenie przebiegu tego samochodu i jakichś dodatkowych informacji, samochód został sprowadzony z belgi .
Z jakichkolwiek informacji na PW będę się bardzo cieszył .
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkim szerokich dróg .
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Mogę i ja prosić o sprawdzenie numeru VIN: WVGZZZ1TZ6W098339
Będę bardzo wdzięczny. Autko i tak kupione ale dowiem się może coś więcej. Może i przebieg będzie się zgadzał hehe
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Witam , czy ja również mogę prosić o sprawdzenie vin, autko też mam już kupione ale chciałbym wiedzieć czy wtopiłem kasę czy nie, vin WVGZZZ1TZ7W002986, dzięki i pozdrawiam.
letek70 pisze:Witam , czy ja również mogę prosić o sprawdzenie vin, autko też mam już kupione ale chciałbym wiedzieć czy wtopiłem kasę czy nie, vin WVGZZZ1TZ7W002986, dzięki i pozdrawiam.
letek70 pisze:Witam , czy ja również mogę prosić o sprawdzenie vin, autko też mam już kupione ale chciałbym wiedzieć czy wtopiłem kasę czy nie, vin WVGZZZ1TZ7W002986, dzięki i pozdrawiam.
w tym przypadku ja bym wolał spac spokojnie:)
Już trochę nim zrobiłem km, na razie jest ok, chciałbym czy był wypadkowy i czy przebieg jest ok. pozdro
[ Dodano: Wto Sie 27, 2013 23:34 ]
letek70 pisze:
Dodi pisze:
w tym przypadku ja bym wolał spac spokojnie:)
Już trochę nim zrobiłem km, na razie jest ok, chciałbym czy był wypadkowy i czy przebieg jest ok. pozdro
[ Dodano: Wto Sie 27, 2013 23:37 ]
Witam, odnawiam prośbę, widzę że Aki ty masz jakieś możliwości, mam więc prośbę czy mógłbyś sprawdzić. Dzięki i pozdro
Witam
Czy mogę prosić o pomoc w rozkodowaniu kodów wyposażenia E0A 0AF 1JA L24 0YD oraz nr vin WVGZZZ1TZ6W034184.Wydałem już parę złotych na sprawdzenie w necie i niczego się nie dowiedziałem poza rocznikiem marką i modelem auta.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc,lub wskazanie odpowiedniej firmy która zrobi to rzetelnie.
To i ja bym poprosił o zerknięcie w historie kiedy był ostatnio wymieniany olej w skrzyni DSG najprawdopodobniej było to robione w którymś ASO w trójmieście i przy jakim przebiegu
VIN - WVGZZZ1TZ6W050478
Z góry dzięki nawet jeśli się nie da
----------------------------------------------------------
MOJE AUTO ---> viewtopic.php?f=9&p=301997#p301997 ---> Najnowsza aktualizacja profilu 06.05.2021 zapraszam do oglądania