II Spot Małopolski
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
jak dla mnie terminy obydwa pasują.... godzina też - dostosuję się
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- JustMar
- Przeglądacz
- Auto:: 1,6 FSI GQG BAG
- Imię:: Mariusz
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Kontakt:
Ja najbliższą sobotę na którą mógłbym się zdeklarować to 14 Września,chyba za mało osób z grupy małopolskiej wchodzi na forum i może nie wiedzą o planowanym spocie.Napiszę do jeża aby wysłał wiadomość do wszystkich z naszej Grupy
[ Dodano: Sob Sie 24, 2013 09:13 ]
[ Dodano: Sob Sie 24, 2013 09:13 ]
Wulkan jak się zbierzemy w piątkę wrzucimy foty to na następny spot będzie już ich więcej,poprosiłem jeża aby wysłał wiadomość do wszystkich z grupy małopolskiejwulkan pisze:30.08 - wulkan, JustMar, Puchal's, aawol
06.09 - wulkan, Puchal's , kazan13, JustMar, aawol
mało cuś
- JustMar
- Przeglądacz
- Kontakt:
Panie i Panowie
nieuchronnie zbliża się pierwszy termin
Ale widzę ze drugi jest bardziej oblegany
Co do soboty 7 Września idę na Wesele odpada dopiero ewentualnie 14 Września wchodzi w rachubę. Czekamy jak do czwartku ilość osób nie wzrośnie to najbliższy spot odbędzie się 06 Września 2013 za sobotą jak an razie widzę chętne dwie osoby ??
- Puchal's
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 1.9 TDI
- Imię:: Kamila
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Czyli bierzmy pod uwagę dwa terminy:JustMar pisze:Panie i Panowienieuchronnie zbliża się pierwszy termin
Ale widzę ze drugi jest bardziej oblegany
Co do soboty 7 Września idę na Wesele odpada dopiero ewentualnie 14 Września wchodzi w rachubę. Czekamy jak do czwartku ilość osób nie wzrośnie to najbliższy spot odbędzie się 06 Września 2013 za sobotą jak an razie widzę chętne dwie osoby ??
06.09.13
14.07.13
Małopolska, Świętokrzyskie i może jeszcze Śląsk zagości?
- wulkan
- Użytkownik
- Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dobrze że zajrzałem bo już mi terminarz przypominał i bym w piątek gnał do Krakowa
u mnie 6.09 bez zmian, co do 14.09 nie mogę się teraz wypowiedzieć bo dynamika... ale ogólnie chyba też pasuje
lista się już totalnie zatarła a i reszta zamilkła bo chyba każdy w biegu jeszcze chce wyrwać jakieś ostatki wolnego...
miejsce bez zmian? vag-testy, lunch czy tam kawa, kilka fotek i wskakujemy do aquaparku czy testujemy maszyny na pasie startowym lotniska
u mnie 6.09 bez zmian, co do 14.09 nie mogę się teraz wypowiedzieć bo dynamika... ale ogólnie chyba też pasuje
lista się już totalnie zatarła a i reszta zamilkła bo chyba każdy w biegu jeszcze chce wyrwać jakieś ostatki wolnego...
miejsce bez zmian? vag-testy, lunch czy tam kawa, kilka fotek i wskakujemy do aquaparku czy testujemy maszyny na pasie startowym lotniska
- aawol
- ____________________

niestety z 6 września wypadnę no chyba że impreza się przeciągnie bo wolny będę dopiero koło godziny 18 najwcześniej +dojazd czyli pewnie realnie koło 18,30...
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol
- JustMar
- Przeglądacz
- Kontakt:
Spoko , umawiamy sie na 18.00 wiec raczej zdążysz na pewnoaawol pisze:niestety z 6 września wypadnę no chyba że impreza się przeciągnie bo wolny będę dopiero koło godziny 18 najwcześniej +dojazd czyli pewnie realnie koło 18,30...
[ Dodano: Wto Wrz 03, 2013 09:20 ]
Pytanie do wszystkich
[ Dodano: Wto Wrz 03, 2013 09:22 ]
A i jeszcze jedno , podziękowania dla jeża za rozesłanie e-mail z wiadomością do Klubowiczów z piątkowym spocie , mam nadzieję że będzie jakiś odzew
- aawol
- ____________________

cholera faktycznie nie wiem czemu byłem przekonany że zaczyna się o 17.... co do prowiantu to ja jeszcze nie wiem ( o 17:15 mam sadystkę i znając życie będzie mi w zębach grzebała - bo po to w sumie jadę....) czy będę mógł coś jeść .....
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol