bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p

Problemy dotyczące radioodtwarzaczy, zmieniarek, systemów nawigacji, CB itp.
Awatar użytkownika
Turanek
Władca postów
Auto:: 2x5T1
Imię:: Marek
Podziękował: 23 razy
Otrzymał podziękowań: 111 razy

Post autor: Turanek »

A, bo ty masz 5n0.035.730.C czyli sterownik starszej wersji, więc i inne kodowanie. Ale to oznacza, że chyba nie będziesz miał wsparcia dla BT-Audio, bo nie można tego zakodować (drugi post na niemieckiej stronce). Ja mam "D" i on ma nowsze kodowania (pierwszy post)
Pozdrawiam

Turanek
R-Line Obrazek
H-Line Obrazek
collega
Zaawansowany
Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
Imię:: Marcin
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: collega »

No wedlug rosstecha koncowka c ma i a2dp i dziala po rsap i hfp a ja tego nie mam co mnie strasznie dziwi znowu specialnie kupilem z koncowka C zeby dzialalo mi to z czerwonymi zegarami i mialo a2dp (bt audio)
I teraz jezeli to nie bedzie dzialac to moge to wymienic tylko nie wiem na co bo potrzebuje miec do tego dostep z czerwonych zegarow zeby sie polaczyc z telefonem no i co najwazniejsze bt-audio + polaczenie nie po rsap tylko jako hfp

Juz sie dowiedzialem ze rosstech napisal glupote odnosnie tego bluetootha i on nie obsluguje hfp napisalem do nich i poprawili blad na stronie

To teraz moze polecicie mi jakiegos BT ktory bedzie dzialal w trybie HFP , bedzie posiadal streamowanie muzyki a2dp i bede mogl go sparowac z telefonem przez czerwone zegary
Awatar użytkownika
todomnie28
Przeglądacz
Auto:: VW Golf V GTI
Imię:: Tadek
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Re: bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p

Post autor: todomnie28 »

Witam, czy na module 5N0 035 730C lub 5N0 035 730B jest możliwość czytania i pisania SMSów z poziomu RNS'a ??

Z góry dzięki za info :super:

-- So kwi 19, 2014 19:55 --

Odpowiadam na swoje pytanie, na tych modułach da się czytać wiadomości SMS tylko z poziomu MFA Plus.
ODPOWIEDZ