bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p
-
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 TDI BXE 2006
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
No wedlug rosstecha koncowka c ma i a2dp i dziala po rsap i hfp a ja tego nie mam co mnie strasznie dziwi znowu specialnie kupilem z koncowka C zeby dzialalo mi to z czerwonymi zegarami i mialo a2dp (bt audio)
I teraz jezeli to nie bedzie dzialac to moge to wymienic tylko nie wiem na co bo potrzebuje miec do tego dostep z czerwonych zegarow zeby sie polaczyc z telefonem no i co najwazniejsze bt-audio + polaczenie nie po rsap tylko jako hfp
Juz sie dowiedzialem ze rosstech napisal glupote odnosnie tego bluetootha i on nie obsluguje hfp napisalem do nich i poprawili blad na stronie
To teraz moze polecicie mi jakiegos BT ktory bedzie dzialal w trybie HFP , bedzie posiadal streamowanie muzyki a2dp i bede mogl go sparowac z telefonem przez czerwone zegary
I teraz jezeli to nie bedzie dzialac to moge to wymienic tylko nie wiem na co bo potrzebuje miec do tego dostep z czerwonych zegarow zeby sie polaczyc z telefonem no i co najwazniejsze bt-audio + polaczenie nie po rsap tylko jako hfp
Juz sie dowiedzialem ze rosstech napisal glupote odnosnie tego bluetootha i on nie obsluguje hfp napisalem do nich i poprawili blad na stronie
To teraz moze polecicie mi jakiegos BT ktory bedzie dzialal w trybie HFP , bedzie posiadal streamowanie muzyki a2dp i bede mogl go sparowac z telefonem przez czerwone zegary
- todomnie28
- Przeglądacz
- Auto:: VW Golf V GTI
- Imię:: Tadek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: bluetooth 5n0 035 730c + rns 510p
Witam, czy na module 5N0 035 730C lub 5N0 035 730B jest możliwość czytania i pisania SMSów z poziomu RNS'a ??
Z góry dzięki za info
-- So kwi 19, 2014 19:55 --
Odpowiadam na swoje pytanie, na tych modułach da się czytać wiadomości SMS tylko z poziomu MFA Plus.
Z góry dzięki za info

-- So kwi 19, 2014 19:55 --
Odpowiadam na swoje pytanie, na tych modułach da się czytać wiadomości SMS tylko z poziomu MFA Plus.