A dziś mnie odwiedził ponownie Eljot cały tydzień nie mógł przeżyć, że nie ma zdjęcia na ściance więc nadrobiliśmy zaległości przy okazji wymiana gateway i wsio hula jak trzeba teraz jest wizualizacja
Touran By JEDARO Caddy By JEDARO Jest i Tiguan
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Tak bagażnik ustrojony, tylko zwykłe żarówki trzeba zmienić na ledy, a szpanerskie oświetlenie ledowe z przodu świeci jasno, i wygląda jak oryginał, aż miło. Dzięki JEDARO TEAM.
Dommel pisze:No Panowie , te światełka w bagażniku SUPER, teraz to i ja takie chce mieć :)
A możecie wrzucić fotki jak one oświetlają bagażnik :)
na fotach nie ma takiego efektu. Żyrandole dają tyle światła, że widzisz każdy zakamarek. Jak chcesz zobaczyć na żywo to zapraszam do obejrzenia u mnie.
Był Touran 1,9TDI/77KW + DSG
Jest Tiguan 2,0TDI/130KW + DSG
Dziś odwiedził nas kolejny super klubowicz bardzo fajnym tourankiem 170 KM ładnie daje czadu. Jak już kolega Karl przyjechał to i parę modzików się zrobiło ale myślę, że sam się pochwali.
Dziękujemy za odwiedziny i do szybkiego
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Faktycznie doszło parę modzików ale jak Jedaro przedstawił co jeszcze można dokonać to stwierdzam, że moje wozidło to golas jest jeszcze.
Jeszcze raz i wielkie sie nalezy.
Karol ja uważam, że i tak masz fajnie wyposażone autko i wrażenia nawet tylko z jazdy testowej też pozostaje a to co można zrobić to w zasadzie w każdym aucie znajdzie się coś
A dziś udało się przy okazji zorganizować kolejne spotkanie granacików podczas wizyty JEDARO TEAM w Warszawie
Marcin a co to za śliczna wstydnisia w Twoim autku