rasta też mam taką wlepkę na klapce wlewu paliwa i na niej rozmiar koła dojazdowego.
Właśnie chodziło mi oczywiście o wysokość czy odpowiada np. dla koła normalnego 205/55/16, co do grubości to jasne, że dojazdowe jest o kilka razy węższe.
No to ja jak będę szukał zapasu, żeby zastąpić ten zestaw do uszczelniania koła będę szukał takiego koła dojazdowego.
Jak byś miał jutro chwile i robił zdjęcia, to prośba do Ciebie, jak możesz to spróbuj założyć te koło dojazdowe na przednią oś i oczywiście pstryknąć fotkę, oraz druga sprawa jak możesz do zrobić fotkę przy normalnym kole (nie wiem jaki masz rozmiar R15 czy R16) tak , żeby było widać wysokość dwóch opon koło siebie.
Co do zmiany podłogi to ja bym sobie odpuścił jeżeli te koło pasuje idealnie i wejdzie na przednią oś oraz wysokość w moim przypadku odpowiada oponie R16.
Ja bym jeszcze poszukał specjalnej pianki na klucze do środka koła, koło odwraca się i w środek wkłada się wytłoczkę ze styropianu na klucze i wszystko się przykręca plastikową śrubą na środku. Ważna sprawa żeby wnękę bagażnika na koło dojazdowe czymś wykleić np. jakąś w miarę cienką gumą, żeby koło nie stykało się z samą blachą.
Z mojej strony tyle.
P.S. spóźniłem się bo już zamieściłeś zdjęcia, ale powiedź mi jakie masz koła na samochodzie (jaki rozmiar), chodzi o tą fotkę co koło dojazdowe jest oparte o koło samochodu.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa