Jago4 pisze:Witam szukam RCD330G z CarPlay pod Iphone, najlepiej z polskim menu. Macie może jakieś sprawdzone źródło na ali albo w Polsce? Możecie podesłać jakieś linki ?
Jeśli ktoś chce na już to oferta ok natomiast jeśli może poczekać kilka dni to dhl przyniesie paczkę 100-200zl taniej
Generowanie PASSWORD do kart SD dla RNS315 oraz RNS310 pod podany numer CID. Nie ma znaczenia jaka to karta. Podajesz swój numer CID dostajesz pasujący PASSWORD
Jago4 pisze:I jak z jakością od tego sprzedającego ?
Ale o jaką jakość pytasz, sprzedającego czy radia?
Jezeli radia to jakość taka sama jakbyś kupił na ali. Bo wszystkie radia oferowane na portalach aukcyjnych przywędrowaly z Azji.
Jakości sprzedającego nie sprawdzałem a jezeli chodzi o jego kompetencje i support przed i pozakupowy to poczytaj na forach chociażby golfa 5 i 6.
Jeśli chodzi o jakość świadczonych usług przez sprzedającego to oceniam to wzorowo, zarówno kontakt jak i pakowanie towaru perfekcyjne. Sam towar z folią na LCD nowy, choć ślady przykreconych srubek byly. Nie zapłaciłem vatu więc zyskałem tę większą część. Dostałem także akcesoria w postaci wtyczki z kablem do podłączenia kamery. Generalnie jestem bardzo zadowolony
Generowanie PASSWORD do kart SD dla RNS315 oraz RNS310 pod podany numer CID. Nie ma znaczenia jaka to karta. Podajesz swój numer CID dostajesz pasujący PASSWORD
NIe koniecznie zły wybór. Jeśli kolega używa iphone to oki może być ale natomiast jeśli kolega używa telefonu na andku to lepszym wyborem jest NONAME 6RD035187B z AndroidAuto
Pytanie do użytkowników radia z carplay. Czy menu po podłączeniu i komunikaty są po polsku ? Czy jest możliwość używania GoogleMaps na carplay ? Jak w rcd330 funkcjonują rozmowy tzn. Jak nas słyszy rozmówca skoro mikrofon jest na przednim panelu radia, bo rozumiem ze my słyszymy w glosnikach auta? I jak z klawiszami na kierownicy (przy 8 przyciskach ? Działa odbieranie połączenia ?)