Dzisiaj zakupiłem pojazd dla młodego, widziałem że kilku z Was ma Xlandery to też postanowiłem zakupić, zresztą bardzo przypadł mi gustu
Wybrałem kolor Europa (po naciskach Księgowej)... był dostępny jeszcze jasno niebieski (Australia), reszta pod zamówienie. Tak więc wybór padł na Europe
No właśnie, też myślę o monitorach na zagłówki, mam jeszcze trochę czasu więc może mi coś fajnego się zakupić.
A co polecacie chodzi mi o lusterko by obserwować tył. Lusterko montowane na przedniej szybie czy na środkowym zagłówku. Ktoś już z Was sprawdzał co jest lepsze. Zastanawiam się by zamontować wsteczne lusterko panoramiczne na środkowych zagłówku (kiedyś była na niej moda) by móc widzieć jedną i drugą stronę w aucie.
lusterko panoramiczne na środkowym zagłówku?
Ja mam lusterko przyklejone do przedniej szyby. Minus mojego jest taki że jest to proste lusterko a powinno być panoramiczne (łukowate) aby większy obszar było widać szczególnie przy twinsach . Ja za kilka miesięcy będę musiał dokupić drugie lusterko. Jak wygląda lusterko panoramiczne mocowane na środkowym zagłówku?
Coś podobnego jak lusterko od Nysy,(oczywiście nie szyba tylko jakaś folia) przyczepiane na pasek-rzep do tylnego zagłówka. Pytałem się w sklepie czy obejmie dwoje dzieci ale powiedzieli, że nie tylko jedno. Pozostaje mi albo dwa lusterka na przednią szybę lub spróbować z tym lusterkiem panoramicznym by mieć podgląd na dwójkę dzieciaków z tyłu
Widziałem też gdzieś takie lusterko o którym pisze Leszek. Tzn montowane na zagłówek tylnego siedzenia do obserwacji dziecka w foteliku montowanym tylem do kierunku jazdy.
Tyle że potem kiedy dziecko już siedzi zmienia się fotelik do jazdy przodem do kierunku jazdy i to lusterko się już nie przyda.
Ja chce kupić dobre lusterko montowane na przedniej szybie bo u mnie obydwoje jeźdzą już w fotelikach przodem do kierunku jazdy.
Johny7205,
Z ceną sprzedający przegiął. W sklepie dla dzieci widziałem takie lusterka po jakieś 30 parę złotych. Chodzi mi o coś takiego ale panoramiczne: http://allegro.pl/dodatkowe-lusterko-au ... 80543.html
tylko ta cena