Oczywiście ze południe to bez sensu A tak na serio to ciekawe czy wtedy tez bedzie taki lament na forum
Był by lament tych z północy ... tylko do czego prowadzi gdybanie co by było gdyby .... nie ma to najmniejszego sensu .... bo "gdzies w pamieci cos mi swita z tym pólnoc południe" .....
A juz wiem to było coś jakoś w stanach
A tak na serio to nie potrzeba nam tu wojny północ vs południe .... mamy sie wspomagać a nie dobijac
Swoją droga to północ chyba wygrała;))
[ Dodano: Nie Mar 10, 2013 23:19 ]
redart pisze:
marynarz75 pisze:
lock00 pisze:jaki w tym sens?
Oczywiście ze południe to bez sensu A tak na serio to ciekawe czy wtedy tez bedzie taki lament na forum
Był by lament tych z północy ... tylko do czego prowadzi gdybanie co by było gdyby .... nie ma to najmniejszego sensu .... bo "gdzies w pamieci cos mi swita z tym pólnoc południe" .....
A juz wiem to było coś jakoś w stanach
A tak na serio to nie potrzeba nam tu wojny północ vs południe .... mamy sie wspomagać a nie dobijac
lock00 pisze:marynarz75, jaki lament, napisany swój punkt widzenia, nie lubie faworyzowania i nie głosowałbym za tym , każdy niech ma porównywalne szanse dojechać,czas dla mnie jest istotną sprawą , jakbym chcial na południu to sobie moge pojechać na śląsk, choć blisko nie mam , na spot regionalny a nie na zlot ogolnopolski
a tu sie zgadzam ... z mojego punktu widzenia to mozna to uznac za zlot regionalny z racji miejsca ale co najlepsze moze sie okazac ze wcale to nie północ nad tym najbardziej głosowała ....
tak jak mapisał @marynarz75 "krecia" robote mogł zrobić środek polski ( łódzkie i mazowieckie ) oni wszedzie maja blisko
Najnowsze POI do RNS - 21.10.2013 Mój chomik - redart_vw
lock00 pisze:marynarz75, jaki lament, napisany swój punkt widzenia, nie lubie faworyzowania i nie głosowałbym za tym , każdy niech ma porównywalne szanse dojechać,czas dla mnie jest istotną sprawą , jakbym chcial na południu to sobie moge pojechać na śląsk, choć blisko nie mam , na spot regionalny a nie na zlot ogolnopolski
a tu sie zgadzam ... z mojego punktu widzenia to mozna to uznac za zlot regionalny z racji miejsca ale co najlepsze moze sie okazac ze wcale to nie północ nad tym najbardziej głosowała ....
tak jak mapisał @marynarz75 "krecia" robote mogł zrobić środek polski ( łódzkie i mazowieckie ) oni wszedzie maja blisko
To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?
redart, nie do końca tak jest. Brane było pod uwagę wiele czynników decyzyjnych. Dla mnie w "przodujące" miejsca było po ok 500km i nie robiło to różnicy gdzie zlot się odbędzie odległościowo. JG była najlepsza pod względem ekonomicznym/lokalizacyjnym i najlepszych warunków bytowych. Uwierz,że w Borkach,to z deka kiepsko było z warunkami i wcale nie tanio
A co do Twojego przewidywanego czasu jazdy 700km,to chyba trochę przegiołeś 12h?
[ Dodano: Nie Mar 10, 2013 23:29 ]
marynarz75 pisze:
Ja ze swojej strony moge zapewnic ze o ile nie bede w pracy w przysłzym roku, to moge nawet do Ustrzyk pojechac.
Dokładnie Dla mnie liczy się spotkanie i dobra zabawa,bo z takim nastawieniem jadę
marynarz75 pisze:Sęk w tym że jest nas na Pólnocy za mało zeby takie larum podnosic. Wypadło jak wypadło, tyle ze normalnie czuje sie winny ze mam 40,3 km a nie z 500.
Ja ze swojej strony moge zapewnic ze o ile nie bede w pracy w przysłzym roku, to moge nawet do Ustrzyk pojechac.
Ciekawe jest tez ze w temacie "Dlaczego nie ma nas na spotach" co niektórzy południowcy twierdzili ze "chcieć to móc"
redart w jednym sie zgadzam nie ma co gdybać
nie masz co sie czuc winnym ... jest jak jest i koniec .... pozostaje miec nadzieje ze za rok "pałeczkę" decyzyjna przejmie "zarząd" forum i sami podejma decyzje gdzie i ze bedzie to "srodek" polski.
redart pisze:
Nawet nie wiesz jak Ona sie napaliła na ten zlot ... to miała byc atrakcja maja ... ciezka sprawa ....
Nie tylko u ciebie...
redart pisze:
dalej co do miejsca ... polskie moze w maju .... hmmmm jakos tego nie widze i choc zycze wam naprawde udanej pogody to dla mnie przy ilosci kilometrow spokojnie ten zlot mogl by byc w chorwacji ... troszke dalej ale zajade szybciej niz nad nasze moze a pogoda na bank lepsza
Co do samej koncepcji zlotu to jak nazwa mowi ma to byc zlot ogólnopolski a wiec miejsce z gory powinno byc "dopasowane" do całej polski a nie jej czesci ... a patrzac po forum widac jak duzo osob jest z północnej czesi polski wiec głosowanie w jakiej czesci z góry było przesadzone ...
.
Masz racje
marynarz75 pisze:A co sie stało z tak dobrze zorganizowana Grupa Śląska? Dlaczego nie "lobbowali"?
A po co?
Ostatnio zmieniony pn mar 11, 2013 00:36 przez seba244, łącznie zmieniany 1 raz.
Muti pisze:redart, nie do końca tak jest. Brane było pod uwagę wiele czynników decyzyjnych. Dla mnie w "przodujące" miejsca było po ok 500km i nie robiło to różnicy gdzie zlot się odbędzie odległościowo. JG była najlepsza pod względem ekonomicznym/lokalizacyjnym i najlepszych warunków bytowych. Uwierz,że w Borkach,to z deka kiepsko było z warunkami i wcale nie tanio
A co do Twojego przewidywanego czasu jazdy 700km,to chyba trochę przegiołeś 12h?
[ Dodano: Nie Mar 10, 2013 23:29 ]
marynarz75 pisze:
Dokładnie Dla mnie liczy się spotkanie i dobra zabawa,bo z takim nastawieniem jadę
No niestety powiem Ci ze sie mylisz ... jechałem ta trase 2 razy i niestety musisz liczyc nawet 14h ( z 1h postojem ) .....
do do samiego miejsca ekonomiczny tak lokalizacji NIE ....
rozumiem ze bieżes zpod uwage podróż z 2 dzieci ... i pełnym ekwipunkiem ... sam rozumiesz z ewtedy nie próje sie 150km/h ...
redart pisze:decyzyjna przejmie "zarząd" forum i sami podejma decyzje gdzie i ze bedzie to "srodek" polski.
"Kto jest twoim idolem i dlaczego Lenin?" Tak mi się przypomniało
Na pierwszym zlocie rozważaliśmy opcję zmiany miejsc zlotów ogólnopolskich na różne rejony naszego kraju - w ten sposób postępują też inne kluby. Oczywiście są zawsze wady i zalety takiego wyboru.