radzik128 pisze:to policjant rozmawiałem z nim mówił coś ze kupił autoz niemiec od firmy zajmujacej się kupnem aut z danii cena niska bo kupila pare w pakiecie na 25000 juz zeszedl niby ma ksiazke serwisowa ale to tez mozna podrobic
nieźle, ciekawe czy książkę sam robił czy taką dostał...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
fajnie się prezentuje, tylne lampy już po lifcie zdjęcia zrobione tak aby nie było widać luki między detalami he Highline a relingi czarne zamiast w chromie ...
vin i sprawdzić przebieg, potem jazda próbna i oględziny no i decyzja czy jest wart.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Moim skromnym zdaniem auto nie ma 100kkm - kupił je jak miało 70 kkm na liczniku a w rzeczywistości... ja swoje a3 kupiłem jak na liczniku miało 174 a w rzeczywistości ok. 270 i co mam powiedzieć, że teraz ma 220 tyś - bzdura dlatego nie wierzą ża ktoś w 9 lat zrobił 100 kkm dieslem. Wyświetlacz FIS też "prześwietla" wartości - nie wiem dlaczego. Przełącznik świateł lekko wytarty na krawędziach - tak mi się zdaje. VIN i do serwisu - nie jedź tam na początek bo szkoda czasu i pieniędzy.
diesel z takim przebiegiem to paranoja lub prawdziwa okazja, z drugiej strony nikt diesla nie kupuje do jeżdżenia po zakupy ...