Jak przeczytałem wycenę z TU to trochę zdębiałem... (oczywiście jak dla mnie za niska). Poczytalem na necie co na takie coś odpisać i tak jak pisali na różnych forach zrobiłem, że za niska wycena, że nie uwzględnione dodatkowe wyposażenie, że źle wyliczone korekty i przestarzałe cenniki... Odpisali mi, że chyba mnie "pier***". Przekazałem to co napisałem i to co mi odpisali, ASO zawołało prawnika, sprawdzili wycenę, napisali to samo co ja tylko, że przez kancelarię i TU się przymknęło... Zobaczymy, co mi jutro ASO powie.
[ Dodano: Czw Cze 13, 2013 20:53 ]
cheles pisze: Jeżeli Ci autko wydadzą to przynajmniej jeden kłopot z głowy.
Wydadzą w przyszłym tygodniu.
anko1973 pisze:mam nadzieję, że ASO Cię poinformowało, że jak będzie problem z TU to albo sąd albo będziesz musiał zapłącić całość sam
Na szczęście nie będę musiał nic płacić. Dzisiaj dzwoniłem i powiedzieli, że sprawa z TU może trwać nawet pół roku, więc nie chcą trzymać auta i je dostanę w przyszłym tygodniu.
anko1973 pisze:ASO moze też tak naprawić aby koszty wyszły nieco mniejsze i wówczas też będzie OK
Faktycznie ASO zeszło trochę z kosztów, żeby mieć kartę przetargową w razie, jak by się TU upierało ale powiedzieli, że już nie jedną taką sprawę wygrali w sądzie, więc upór TU jest wg. nich grą na czas, bo i tak w końcu będą musieli zapłacić.