Droga z pracy (Gdynia) do domu (Gdańsk), którą standardowo pokonuję w 18 minut, zajęła mi dziś 3 godziny Także chyba faktycznie lepiej odpuścić spotkanie. A za tydzień mam 3 urodziny syna, także ja odpadam
Niestety jest według mnie coraz gorzej. Jechałem teraz po żonę do pracy i masakra szczególnie na bocznych drogach. Jest około -1, cały czas pada śnieg i dosyć mocno wieje. Korki i auta stojące na poboczach. Przypuszczam, że letnie opony. Też uważam za rozsądne przełożyć.
Co do przyszłego weekendu jak pisałem wcześniej mam gości więc ewentualnie na chwilę. Wszystko zależne od czasu rozpoczęcia spotu.
Pozdrawiam
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
kolega który zaczął temat spota z powodów racjonalnych przenosi termin na za tydz.... pogoda jest bardzo kiepska i nie przestaje nic padać więc musiał bym wyjechać z centrum Gdyni około 8 rano a co mówić jak inni mają dalej ...ja też jestem za przeniesieniem.... niestety natura a nie ludzie tu zawodzą. pozdrawiam
sublime pisze:Czyli dzisiejszy spot odwołany!?Za tydzień w niedzielę jade do pracy,wiec nie wiem jak to bedzie
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Spójrz za okno, raczej niewiele się zmieniło od wczoraj, większość musiała by już wyjeżdżać z domów żeby dojechać na tą 13:00. Tak więc spot nie tyle odwołany co przesunięty bo z naturą jeszcze nikt nie wygrał