Eljot pisze:Chcieć to połowa móc!
My w Kuj-Pom. organizujemy nawet (w mam nadzieję niedługim czasie) spocik integracyjny! Znaczy przyjazd forumowiczów z niepijącym kierowcą, wszak nie tylko samochodami człowiek żyje!
Eljot a gdzie takich niepijących kierowców wypożyczają
ahhhh już myślę o następnym spocie fajnie było
a Muti faktycznie, na kolor swojego wozu i subwoofer w bagażniku może kobiety "wyrywać" (mam nadzieję, że płeć piękna na naszym forum się nie obrazi za tego typu stwierdzenie)
Muszę się przyznać, że nadpsułem wężyk sprysku a nie pomogłem naprawić... Kamila wstyd mi z tego powodu Zaradna jesteś, jakbym miał pomoc drogową to poprosiłbym ciebie o współpracę
]
Turanek nic się nie przejmuj, ja sie nie gniewam a i tak w końcu by się rozpadł Sie naprawiło i hula Buziaczki. Rekin - Uśmiech też proszę [/i]
Ostatnio zmieniony ndz lis 06, 2011 21:57 przez Kami, łącznie zmieniany 1 raz.
rekin pisze:Eljot a gdzie takich niepijących kierowców wypożyczają
Sam BARDZO często za takowego robię...
Ostatnio na weselu kuzyna. Mieli kłopot z odwożeniem gości i jako dokładkę do prezentu ślubnego zostałem nadwornym kierowcą. A wszelkie wyjazdy, też jestem niepijący- Julka nie ma prawka...
rekin pisze:Eljot a gdzie takich niepijących kierowców wypożyczają
Sam BARDZO często za takowego robię...
Ostatnio na weselu kuzyna. Mieli kłopot z odwożeniem gości i jako dokładkę do prezentu ślubnego zostałem nadwornym kierowcą. A wszelkie wyjazdy, też jestem niepijący- Julka nie ma prawka...
No cóż, chciałem żeby wyszło inaczej ale oki Eljot zmusiłeś mnie żebym się przyznał,
ja też rzadko piję bo zazwyczaj to właśnie ja prowadzę, moja żona też prawka nie ma
rekin pisze:No cóż, chciałem żeby wyszło inaczej ale oki Eljot zmusiłeś mnie żebym się przyznał,
ja też rzadko piję bo zazwyczaj to właśnie ja prowadzę, moja żona też prawka nie ma
Łączę się w bólu...
Żona bez prawka to... KATASTROFA!
Pankrowka pisze:Zrobimy ściepę na roletę i Rekin nas wszędzie zawiezie...
Koledzy, Koleżanki,
spocik mieliście SUPER, moje lokalne gratulacje i mam nadzieje że ekipa kuj-pom spotka się wspólnie z Wami już wkrótce (nie okreslając dokładnie daty )
super fotki i pozdrówki @LL
oby tak dalej!