... teraz to prawdziwy Cysorz będziesz...Cesarz pisze:Dziękuję wszystkim za rady, jednak decyzję już podjąłem. I mam zamiar cieszyć się nowym autem, zapewne 1 i zarazem ostatnim nowym w moim życiu.

... teraz to prawdziwy Cysorz będziesz...Cesarz pisze:Dziękuję wszystkim za rady, jednak decyzję już podjąłem. I mam zamiar cieszyć się nowym autem, zapewne 1 i zarazem ostatnim nowym w moim życiu.
terex pisze:Panowie jaki olej jest zalany w 5T1 1.4 tsi??
Dzieki kolego ale bardziej mi chodziło o parametry oleju niż firmepeterb pisze:terex pisze:Panowie jaki olej jest zalany w 5T1 1.4 tsi??
W książce przeglądów vw poleca Castrol Edge Professional
Zapewne spełniający normę dla TSI, producentów jest sporo...terex pisze:Dzieki kolego ale bardziej mi chodziło o parametry oleju niż firmepeterb pisze:terex pisze:Panowie jaki olej jest zalany w 5T1 1.4 tsi??
Cesarz masz chyba SZOK okołoodbiórczyCesarz pisze:Zapewne spełniający normę 507.00 albo jakaś tam kolejna dla CR z DPFterex pisze:terex pisze:Panowie jaki olej jest zalany w 5T1 1.4 tsi??
Zamykając temat linii w kamerce :-) czy ktokolwiek z was ma w nowym Touranie te żółte linie jak u Zachara?peterb pisze:U mnie są takie same linie jak u Ciebie. Myślałem, że o tych liniach mówisz. Tych co pokazał yox na filmie też nie mam.
Mi sie wydaje ze kamera szumnie nazywana Typ High jest kiedy auto jest wyposazone w Trailer assist a bez tego systemu sa tylko zielone linie,ale cytujac"mało jeszcze wiem(słyszałem)"hubertm pisze:Zamykając temat linii w kamerce :-) czy ktokolwiek z was ma w nowym Touranie te żółte linie jak u Zachara?peterb pisze:U mnie są takie same linie jak u Ciebie. Myślałem, że o tych liniach mówisz. Tych co pokazał yox na filmie też nie mam.
1:15 w https://youtu.be/q4crCtVunAA
terex pisze:Dzieki kolego ale bardziej mi chodziło o parametry oleju niż firmepeterb pisze:terex pisze:Panowie jaki olej jest zalany w 5T1 1.4 tsi??
peterb pisze:terex pisze:Dzieki kolego ale bardziej mi chodziło o parametry oleju niż firmepeterb pisze:
A nie przypadkiem 0W-30?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
... więc napisz coś konstruktywnego na temat RVC, bo jak na razie to... szkoda gadaćterex pisze: Mi sie wydaje ze kamera szumnie nazywana Typ High jest kiedy auto jest wyposazone w Trailer assist a bez tego systemu sa tylko zielone linie,ale cytujac"mało jeszcze wiem(słyszałem)"
Za dużo Rudej na myszach...terex pisze:Cesarz masz chyba SZOK okołoodbiórczyCesarz pisze:Zapewne spełniający normę 507.00 albo jakaś tam kolejna dla CR z DPFterex pisze:ze wysmarowałes tego posta
U mnie też nie ma żółtych linii a szkoda bo same zielone są niewystarczające. Przy zamawianiu nie było wprost opcji wyboru kamery w wersji high i low. Może te żółte linie są uzupełnieniem systemu Park assist. U mnie również nie ma wykrywania nadjeżdżających z boków pojazdów przy wyjeżdżaniu tyłem (a u Zachara są). Też mi tego brakuje.hubertm pisze:Zamykając temat linii w kamerce :-) czy ktokolwiek z was ma w nowym Touranie te żółte linie jak u Zachara?peterb pisze:U mnie są takie same linie jak u Ciebie. Myślałem, że o tych liniach mówisz. Tych co pokazał yox na filmie też nie mam.
1:15 w https://youtu.be/q4crCtVunAA