Skradziono VW Touran - dyskusja
-
BODZIO1975
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 6 razy
-
BODZIO1975
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
Autko kolega zaprowadził do serwisu vw. Złodzieje weszli bez uszkodzenia zamka w drzwiach i wyłamali dolną konsole.Próbowali odpalić auto ale się nie udało.W serwisie powiedzieli że podczas otwierania drzwi z pilota złodzieje mogli z czytać kod i w nocy bez problemu otworzyli autko.Na szczęście autka nie udało się ukraść choć teraz postoi troszkę w serwisie.No i koszty ,na szczęście z AC.
- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
UWAGA!! z dobrego źródła wiem że dzisiaj w nocy na dzielnicy Fabryczna (we Wrocławiu oczywiście) ukradli Tourana i A6
- zatem dodając nieudaną (na szczęście) próbę opisaną powyżej można śmiało powiedzieć, że idzie kolejna tura na kradzieże aut
!!
nikomu nie życzę bo wiem co to oznacza! miejcie się na baczności!!
nikomu nie życzę bo wiem co to oznacza! miejcie się na baczności!!
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
Będzie ... ?
-
morfeusz33
- Specjalista
- Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
- Imię:: Krzysiek
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
- marek 1970
- Użytkownik
- Auto:: be Touran 1,9AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 46 razy
Nie wiem czy wiecie ,że u nas na dolnym śląsku jest program policyjny przeciwdziałania kradzieży aut, polega on na tym ,że podpisujecie dzrmową deklarację imienną kto użytkowuje autko i że nie jeździcie w porze nocnej nim a jeżeli tak się stanie to mają obowiązek zatrzymać autko i sprawdzić czy jedzie osoba uprawniona jeżeli nie to dzwonią do ciebie czy pozwoliłes tej osobie jechać. w komendzie podpisujecie taką deklaracje i otrzymujecie dwie naklejki na szybę przednią i tylną trydno usuwalne. zawsze to jakieś zabezpieczenie dla swojego TOURANA warto wszystkiego próbować nawet za cenę kontroli
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
jak każda akcja.... działa jak chce. Akurat nocą misiaczki czytają naklejki na autach 
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- marek 1970
- Użytkownik
- Auto:: be Touran 1,9AVQ 2003
- Imię:: Marek
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 46 razy
- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
może się na mnie ktoś obrazi ale prawda jest taka że żadna akcja nic nie da - Panowie Misiaki, podobnie jak reszta budżetówki powinni być wynagradzani za efekty swojej pracy a nie za przesiedziane 8h w krzakach lub przed McDomem!
ja rozumiem że im się nie opłaca za takie pieniądze ryzykować ale gdyby dostawali z 500pln premii za każde odnalezione auto albo ze 300 za udaremnienie kradzieży to może statystyki by się zmieniły.
zarobią na tym Wszyscy i Misiak i właściciel auta i towarzystwo ubezpieczeniowe i inni ubezpieczeni bo składki AC zmaleją.
ja rozumiem że im się nie opłaca za takie pieniądze ryzykować ale gdyby dostawali z 500pln premii za każde odnalezione auto albo ze 300 za udaremnienie kradzieży to może statystyki by się zmieniły.
zarobią na tym Wszyscy i Misiak i właściciel auta i towarzystwo ubezpieczeniowe i inni ubezpieczeni bo składki AC zmaleją.
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Będzie ... ?
Będzie ... ?