Nasz Touran i dzieci.
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
A tak w ogóle to poco lusterko ? ja nie mam i nie miałem, często sam jeżdżę z dzieckiem, i jeżeli jest konieczność to i tak trzeba się zatrzymać, ja się co jakiś czas obejrzę do tyłu, zobaczyć czy dziecko śpi czy ogląda jak tata jedzie, no chyba że Wasze dzieci są wyjątkowo niesforne
a jak jadę z żoną, to ona siada z tyłu i dajemy radę.
Ew. jak zaniepokoi się dziecko to zawsze mam coś pod ręką co Go zainteresuje, zabawka, lub ostatecznie ładowarkę do tel.

Ew. jak zaniepokoi się dziecko to zawsze mam coś pod ręką co Go zainteresuje, zabawka, lub ostatecznie ładowarkę do tel.

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- lukasz22i
- Użytkownik
- Podziękował: 3 razy
Ja za moją małą też się oglądam, średnio to bezpieczne ale wiadome jest to że nie robię tego w sytuacjach niebezpiecznychPrzemek_85 pisze:A tak w ogóle to poco lusterko ? ja nie mam i nie miałem, często sam jeżdżę z dzieckiem, i jeżeli jest konieczność to i tak trzeba się zatrzymać, ja się co jakiś czas obejrzę do tyłu, zobaczyć czy dziecko śpi czy ogląda jak tata jedzie, no chyba że Wasze dzieci są wyjątkowo niesfornea jak jadę z żoną, to ona siada z tyłu i dajemy radę.

Ale ostatnio znalazłem na to sposób, jak jest kryzys to załączam jej ulubione bajki i zawsze to spokój, przynajmniej do najbliższego, wartego zatrzymania parkingu.
Tu zadowolona i wpatrzona, po ponad 5h jazdy (niestety sporo w korkach na A4)...no i jeszcze kilka godzin przed nią/nami:
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Tylko wszyscy piszecie o swoich pociechach które są starsze, Leszek ma miesięczne bliźniaki i póki niemowlaki jeżdżą w nosidelkach tyłem do kierunku jazdy nie zobaczy się co robią, odwracając się
Tutaj też żadne zabawki, bajki itp nie zdadzą egzaminu... potrzeba lusterka albo żony
Tak przynajmniej mi sie wydaje

Tutaj też żadne zabawki, bajki itp nie zdadzą egzaminu... potrzeba lusterka albo żony

- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
GioW, okres jazdy dzieciaka tyłem szybko minie 
Wiem coś o ty, wszak 3x już to przerabiałem

Wiem coś o ty, wszak 3x już to przerabiałem

Ostatnio zmieniony wt sty 15, 2013 10:29 przez LYJO, łącznie zmieniany 1 raz.
- kowet
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2,0 TDI DSG
- Imię:: Tomek
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
GioW, pocieszę cię, że jak nabierzesz wprawy to problem lusterek nie będzie już tak istotny, w porównaniu do tego co robią starsze, np. kłótnia o to kto ma trzymać rękę na SWOIM podłokietniku
ale to są same przyjemności wychowywania dzieci (u mnie x3) czasami zastanawiam się czy nie zamontować takiej plexi jak mają w radiowozach
Powodzenia

Już nie Touran
ale Sharan...

- lukasz22i
- Użytkownik
- Podziękował: 3 razy
Przy dziecku na etapie nosidełka/kubełka nie miałem problemu bo...jadąc sam zapinałem dziecko z przodu (oczywiście tyłem w kierunku jazdy bo kubełków inaczej się nie zapina), miałem je cały czas na widoku i pod ręką a jak jechałem z żoną to oboje jechali z tyłuGioW pisze:Tylko wszyscy piszecie o swoich pociechach które są starsze, Leszek ma miesięczne bliźniaki i póki niemowlaki jeżdżą w nosidelkach tyłem do kierunku jazdy nie zobaczy się co robią, odwracając się![]()
Tutaj też żadne zabawki, bajki itp nie zdadzą egzaminu... potrzeba lusterka albo żony![]()

Przy bliźniakach to chyba trzeba by było zakupić Fiata Multipla

- Przemek_85
- Użytkownik
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Ja robiłem dokładnie tak samo, sadzałem Go z przodu i wszystko było pod kontrolą, rozumiem, że bliźniaków nie posadzimy z przodu razemlukasz22i pisze:Przy dziecku na etapie nosidełka/kubełka nie miałem problemu bo...jadąc sam zapinałem dziecko z przodu (oczywiście tyłem w kierunku jazdy bo kubełków inaczej się nie zapina), miałem je cały czas na widoku i pod ręką a jak jechałem z żoną to oboje jechali z tyłuwięc lusterko było zbędne.
Przy bliźniakach to chyba trzeba by było zakupić Fiata Multipla

Mój ma zaledwie 11miesięcy więc nie taki stary

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana