ale kazdy będzie miał możliwość przyjazdu , nie każdy może sobie pojechać i go nie być np 4dni czy więcej...marynarz75 pisze:To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?
II OZTKP 2013 - Jastrzębia Góra - luźne gadki
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Zawsze ktos bedzie miał lepiej ... wiadomo ze jak srodek polski to łódz bedzie miala blisko .. ale nie o to chodzi ze oni blisko tylko inni maja "rozsadna" odległość ...marynarz75 pisze:To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?redart pisze:a tu sie zgadzam ... z mojego punktu widzenia to mozna to uznac za zlot regionalny z racji miejsca ale co najlepsze moze sie okazac ze wcale to nie północ nad tym najbardziej głosowała ....lock00 pisze:marynarz75, jaki lament, napisany swój punkt widzenia, nie lubie faworyzowania i nie głosowałbym za tym, każdy niech ma porównywalne szanse dojechać,czas dla mnie jest istotną sprawą , jakbym chcial na południu to sobie moge pojechać na śląsk, choć blisko nie mam , na spot regionalny a nie na zlot ogolnopolski
![]()
tak jak mapisał @marynarz75 "krecia" robote mogł zrobić środek polski ( łódzkie i mazowieckie ) oni wszedzie maja blisko
a co do czasow przejazdów ... jadac trasa rzeszów - łódz sam to 4h ... a z 2 dzieci i zona nawet 7h .... siusiu, kupka , cos bym zjadł ( zobaczy reklame MC ) ... i czas leci ....
inaczej jak by zlot odbywal sie np w lipcu ... mozna dostosowac wakacjie ... i wtedy wyjechac na np tydzien lub dwa ... + zlot .... to juz inna bajka
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 829 razy
jak pomyślę że zlot może być ogólnokrajowy w:
1. Rosji
2. Chinach
3. USA
4. Kanadzie
czy nawet daleko nie patrząc w:
5. Niemczech
6. Francji
7. Hiszpanii
8. Włoszech
to mimo wszystko widać, że oni dopiero maja ból głowy
Artur trzymam kciuki, sam nieraz decydowałem się na wyjazd dosłownie rano danego dnia, bo się udało i wszystko się ułożyło, do tego będziemy znać prognozę pogody, pomyśl o przelocie ostatniego kwietnia aby być od 1 maja, może tak ci wypali?
1. Rosji
2. Chinach
3. USA
4. Kanadzie
czy nawet daleko nie patrząc w:
5. Niemczech
6. Francji
7. Hiszpanii
8. Włoszech
to mimo wszystko widać, że oni dopiero maja ból głowy
Artur trzymam kciuki, sam nieraz decydowałem się na wyjazd dosłownie rano danego dnia, bo się udało i wszystko się ułożyło, do tego będziemy znać prognozę pogody, pomyśl o przelocie ostatniego kwietnia aby być od 1 maja, może tak ci wypali?
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Tu tez musze Was poprzec ... tak jak pisałem lepiej odemnie pojechac na Chorwacje ... po prostu syzbciej ... 80km do tarnowa ( niedługo podobno nawet pod rzeszów ) a potem juz autostrada do samej chorwacji ... miby 1100km ale czas przejazdu krotszy i suma sumarum tanszy bo spale mniej niz na naszych polskich drogach ...QQRYDZA pisze:nic nie poradzę ale tu muszę się z tobą zgodzić w 1000%lock00 pisze:QQRYDZA pisze:ock nie marudź to jeszcze nie koniec światadopóki złodzieje rządzą dopóty takie drogi będą