ale kazdy będzie miał możliwość przyjazdu , nie każdy może sobie pojechać i go nie być np 4dni czy więcej...marynarz75 pisze:To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?

ale kazdy będzie miał możliwość przyjazdu , nie każdy może sobie pojechać i go nie być np 4dni czy więcej...marynarz75 pisze:To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?
Zawsze ktos bedzie miał lepiej ... wiadomo ze jak srodek polski to łódz bedzie miala blisko .. ale nie o to chodzi ze oni blisko tylko inni maja "rozsadna" odległość ...marynarz75 pisze:To Zlot w centralnej polsce nie będzie faworyzowaniem tych członków z centralnej polski?redart pisze:a tu sie zgadzam ... z mojego punktu widzenia to mozna to uznac za zlot regionalny z racji miejsca ale co najlepsze moze sie okazac ze wcale to nie północ nad tym najbardziej głosowała ....lock00 pisze:marynarz75, jaki lament, napisany swój punkt widzenia, nie lubie faworyzowania i nie głosowałbym za tym, każdy niech ma porównywalne szanse dojechać,czas dla mnie jest istotną sprawą , jakbym chcial na południu to sobie moge pojechać na śląsk, choć blisko nie mam , na spot regionalny a nie na zlot ogolnopolski
![]()
tak jak mapisał @marynarz75 "krecia" robote mogł zrobić środek polski ( łódzkie i mazowieckie ) oni wszedzie maja blisko
Tu tez musze Was poprzec ... tak jak pisałem lepiej odemnie pojechac na Chorwacje ... po prostu syzbciej ... 80km do tarnowa ( niedługo podobno nawet pod rzeszów ) a potem juz autostrada do samej chorwacji ... miby 1100km ale czas przejazdu krotszy i suma sumarum tanszy bo spale mniej niz na naszych polskich drogach ...QQRYDZA pisze:nic nie poradzę ale tu muszę się z tobą zgodzić w 1000%lock00 pisze:QQRYDZA pisze:ock nie marudź to jeszcze nie koniec światadopóki złodzieje rządzą dopóty takie drogi będą