Polary klubowe - luźny temat

Forum dotyczące gadżetów klubowych
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 678 razy

Post autor: jeżu »

arcadioush, Lepiej w ogóle nie pisać..... przez szacunek dla Kogoś komu zależy...
Czekamy na kolejną Twoją edycję tym razem z waty. Jesień już tuz tuż...
Płacz przez uśmiech :oops:
Awatar użytkownika
aki
Władca postów
Auto:: VW/AUDI
Imię:: Artur
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Post autor: aki »

arcadioush, brak mi słów że na tym świecie jeszcze takie młotki są paranoja normalnie.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA
Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO
"Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Image
Awatar użytkownika
QQRYDZA
Expert
Auto:: 1,9tdi
Imię:: dar
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: QQRYDZA »

Dajcie na luz,każdy ma prawo wypowiedzi.Nie podoba mu się i już.
Trochę ma w tym racji ale next time możemy zamówić gdzie indziej ;))
Ja się ciesze że jest polar bo gadaliśmy o nim już chyba z rok temu ;))
Luzik Panowie ;))
[you]--->Niebieski

ZWzPD

wiadomości wysyłać proszę na e-mail darekkruk@hoga.pl
Awatar użytkownika
KriSSo
Specjalista
Auto:: Golf MK7.5 variant
Imię:: Kris
Podziękował: 26 razy
Otrzymał podziękowań: 82 razy
Kontakt:

Post autor: KriSSo »

Paczuszka dotarła, koszulki i polarki są super. Browar tu i na zlocie :brawa: :brawa: :piwo:
Obrazek
Obrazek
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

arcadioush, wychodzę z założenia że każdy niech powie co myśli, polaru nie mam, polówkę tak , jest :super: aż miło ,natomiast Twoja wypowiedz jak dla mnie :omatko: , a swoją drogą tylko Ci co nic nie robią to sie nie mylą ...
krzysiek_rybak
Użytkownik
Auto:: touran '05 bkc
Imię:: Krzysiek
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: krzysiek_rybak »

jeżu pisze:arcadioush, Lepiej w ogóle nie pisać..... przez szacunek dla Kogoś komu zależy...
Czekamy na kolejną Twoją edycję tym razem z waty. Jesień już tuz tuż...
Płacz przez uśmiech :oops:

Jeżu może niedługo na czarne zaczniemy mówić białe przez szacunek dla kogoś. arcadioush napisał swoje zdanie i trzeba je uszanować. Może trzeba przemyśleć jego wypowiedż i wyciągnąć wnioski.

aki pisze:arcadioush, brak mi słów że na tym świecie jeszcze takie młotki są paranoja normalnie.
Aki zastanów się kto jest tym młotkiem. arcadioush zachował szacunek w swojej wypowiedzi i nikomu nie ublizał. Stosuj się do 1 punktu regulaminu
Awatar użytkownika
jeżu
Władca postów
Auto:: PB8
Imię:: Tomek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 678 razy

Post autor: jeżu »

I kończymy temat..... Bo do niczego to nie prowadzi...... ;)
Awatar użytkownika
arcadioush
Przeglądacz
Auto:: VW Touran 2005 BKC
Imię:: Arkadiusz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: arcadioush »

aki pisze: to teraz nic tylko śmigać :)
Podoba Ci się gówno które kupiłeś - to je chwal i nie obrażaj innych.
Nie miałem szansy wypowiedzi, bo wątek zamknięto. Każdy ma prawo do napisania swojej opinii. Nie będę piał z zachwytu po tym, jak kupiłem bubel, natomiast będę głosił wszem i wobec, jak kupię coś fajnego i spełniającego moje wymagania. Dziękuję za odpowiedzi ludzi bezstronnych i bezstronność rozumiejących. Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.
A żeby było w temacie - dziś nakleiłem naklejki klubowe i zamontowałem klubowe ramki - pierwsza klasa :)
Boli mnie tylko, że taki ktoś jak Ty, ma być może też taką naklejkę i taką ramkę...
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

arcadioush,
Czy przypadkiem nie za ostro. :evil: Nie rozumiem Twojej wypowiedzi do postu kolegi Aki. Pochwalił zakup opon kolegi QQ.
A Twoja wypowiedź jest delikatnie mówiąc nie na miejscu. Forum to nie jest miejsce na obrażanie innych - masz coś do kogoś napisz PW i wyjaśnijcie sobie wątpliwości.
Znam Aki'ego i idę o zakład, że się mylisz.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Łukaszz
Zaawansowany
Auto:: BLS 1.9 tdi
Imię:: Łukasz
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: Łukaszz »

arcadioush pisze:
Nie miałem szansy wypowiedzi, bo wątek zamknięto. Każdy ma prawo do napisania swojej opinii. Nie będę piał z zachwytu po tym, jak kupiłem bubel, natomiast będę głosił wszem i wobec, jak kupię coś fajnego i spełniającego moje wymagania. Dziękuję za odpowiedzi ludzi bezstronnych i bezstronność rozumiejących. Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.
A żeby było w temacie - dziś nakleiłem naklejki klubowe i zamontowałem klubowe ramki - pierwsza klasa :)
Boli mnie tylko, że taki ktoś jak Ty, ma być może też taką naklejkę i taką ramkę...
Kolego jak sie chesz podroczyć wejdż na jakieś inne forum i tam mieszaj, prosze cie.
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

arcadioush, spieszę z wyjaśnieniami, bo jakby nie było zarzuty w temacie polarowym zostały skierowane w moją stronę bo byłem/jestem organizatorem produkcji tych polarów ;)
Porażająco niska jakość materiału, najniższy, budżetowy gatunek, który rozleci się po pierwszym praniu
Proszę mi wierzyć, że są gorsze, firma ADLER nie jest złą i marketową firmą i gdyby polar miał kosztować 200pln nie sądzę, żeby kupiło go więcej niż 5 osób a założenie produkcji "gadżetów" jak takie, aby jak największa liczba klubowiczów mogła się z nich cieszyć.
Niczyja to wina, ktoś chciał dobrze, ale najwyraźniej jakość materiału oceniała osoba, która dobrego polaru nigdy nie miała w rękach. Z podobnego materiału [bo nie można tego nazwać polarem] wykonane są najtańsze koce [też zbyt wiele powiedziane] w Tesco.
Wykonany został polar próbny za który trzeba było zapłacić i który został oceniony przez grupę ponad 10 osób i nie było uwag krytycznych (cały czas trzeba brać pod uwagę cenę za jaką go mamy z taką ilością haftów!) więc nie był to mój osobisty wybór a kilku członków klubu.
Porażka jak cholera... Powiesić na siedzeniu albo w garażu i tyle. Bo chodzić się w tym nie da.
Odeślij proszę polar do mnie. Znajdę jakąś chętną osobę, która go odkupi.
Przed chwilą pomiętoliła ten "polar" moją żona. I parsknęła śmiechem mówiąc "Z waty bym Ci udziergała lepszy" :hahaha: Śmiech przez łzy :haha:
No cóż mogę powiedzieć. Przykro mi, że nie udało mi się zaspokoić Waszych potrzeb i Was rozczarowałem. Jedyne co mogę powiedzieć to; Przepraszam...

PS. gdy temat o polarach zostanie odblokowany, proszę moderatorów, aby wątki z nim związane tam właśnie przenieść
Obrazek
Awatar użytkownika
arcadioush
Przeglądacz
Auto:: VW Touran 2005 BKC
Imię:: Arkadiusz
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: arcadioush »

LYJO, ale ja do Ciebie ABSOLUTNIE nic nie mam :) Mnie się jedynie nie podoba jakość materiału i NIC WIÊCEJ. Ale moja negatywna ocena rzeczy którą kupiłem nie upoważnia nikogo, do tego aby mi ubliżać.
Bezapelacyjnie, do samego końca... Mojego lub jej...
ŁukaszTouran
Zaawansowany
Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
Imię:: Łukasz
Podziękował: 136 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy

Post autor: ŁukaszTouran »

A żeby było w temacie - dziś nakleiłem naklejki klubowe i zamontowałem klubowe ramki - pierwsza klasa
Za bardzo starszy kolego pozwoliłeś sobie. Wszystko można ale w pewnych granicach. Brak kultury !!
No cóż mogę powiedzieć. Przykro mi, że nie udało mi się zaspokoić Waszych potrzeb i Was rozczarowałem. Jedyne co mogę powiedzieć to; Przepraszam...
LYJO, przekaż sprawe polarów koledze arcadioush on zapewne wszystko wykona jak należy :)
Nie ma sensu żebyś się produkował, załatwiał bo są inni (chętni), którzy Cię wyręczą. Bardzo dużo i tak robiłeś dla tego forum i dla jego użytkowników.
Za to ja Ci dziękuję !!
Po pierwsze ... 1T1 Po drugie... 1T3
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

Arek
Przeczytałem i uważam że początkowa Twoja wypowiedź nie była na miejscu. Załatw/wykonaj/zleć taki polar lub inny gadżet który będzie miał wysoką jakość i stosunkową taką cenę, że inni koledzy zaakceptują koszt zakupu.
Chyba tylko Twoja wypowiedź była negatywna reszta zapewne zdawała sobie sprawę, że za te pieniądze nie dostaną extra materiału.
Łatwo pisać ale może sam byś też coś wymyślił. :?:
Nie obraź się na mnie ale zwróć uwagę, że część kolegów poświęciła swój czas/pomysł/wykonanie na parę fajnych rzeczy dla innych. Sam wiem ile czasu trzeba poświęcić by wykonać gadżet (przykład klubowy kubek).

Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie ale mógłbyś to napisać w innej formie bardziej kulturalnej szczególnie powyższa Twoja wypowiedź nie było na miejscu i to w innym dziale/temacie.

P.S Zamawiam u Twojej małżonki polarek ;)

:piwo:

[ Dodano: Wto Kwi 23, 2013 10:36 ]
LYJO pisze:Odeślij proszę polar do mnie. Znajdę jakąś chętną osobę, która go odkupi.
Zamawiam ten właśnie polarek !
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
aki
Władca postów
Auto:: VW/AUDI
Imię:: Artur
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Post autor: aki »

arcadioush pisze:

Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.

Po pierwsze!!!
Jeżeli coś masz do mnie to pisz cytując odpowiednie zdanie, a nie przyklejając się pod moją wypowiedź na temat opon QQurydzy.

Po drugie!!!
a tu się zdziwisz, oto moje OFICJALNE PRZEPROSINY: Przepraszam Cię bardzo za to że cię uradziłem, i nie liczę że zostaną one przyjęte.

Po trzecie!!!
W przeciwieństwie do ciebie jeszcze nigdy nie wypowiedziałem się tak bluzgając na temat zakupionych rzeczy od forumowiczów, zawsze podkreślam wysoka jakość nigdy nie idzie wraz z małymi kosztami!!! Każdy na tym forum przed akceptacją swoich projektów dotyczących gadżetów prowadzi temat gdzie można się wypowiedzieć w kulturalny sposób, niestety ty chyba przespałeś ten temat i w ślepo zamówiłeś polar.

Po czwarte!!!
To nie jest temat przeznaczony na taki dyskusje!!!

Na tym kończę wypowiedzi w temacie "polarów" i nie zamierzam bezsensownie dyskutować.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA
Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO
"Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Image
ODPOWIEDZ