Czekamy na kolejną Twoją edycję tym razem z waty. Jesień już tuz tuż...
Płacz przez uśmiech
jeżu pisze:arcadioush, Lepiej w ogóle nie pisać..... przez szacunek dla Kogoś komu zależy...
Czekamy na kolejną Twoją edycję tym razem z waty. Jesień już tuz tuż...
Płacz przez uśmiech
Aki zastanów się kto jest tym młotkiem. arcadioush zachował szacunek w swojej wypowiedzi i nikomu nie ublizał. Stosuj się do 1 punktu regulaminuaki pisze:arcadioush, brak mi słów że na tym świecie jeszcze takie młotki są paranoja normalnie.
Podoba Ci się gówno które kupiłeś - to je chwal i nie obrażaj innych.aki pisze: to teraz nic tylko śmigać
Kolego jak sie chesz podroczyć wejdż na jakieś inne forum i tam mieszaj, prosze cie.arcadioush pisze:Podoba Ci się gówno które kupiłeś - to je chwal i nie obrażaj innych.aki pisze: to teraz nic tylko śmigać
Nie miałem szansy wypowiedzi, bo wątek zamknięto. Każdy ma prawo do napisania swojej opinii. Nie będę piał z zachwytu po tym, jak kupiłem bubel, natomiast będę głosił wszem i wobec, jak kupię coś fajnego i spełniającego moje wymagania. Dziękuję za odpowiedzi ludzi bezstronnych i bezstronność rozumiejących. Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.
A żeby było w temacie - dziś nakleiłem naklejki klubowe i zamontowałem klubowe ramki - pierwsza klasa
Boli mnie tylko, że taki ktoś jak Ty, ma być może też taką naklejkę i taką ramkę...
Proszę mi wierzyć, że są gorsze, firma ADLER nie jest złą i marketową firmą i gdyby polar miał kosztować 200pln nie sądzę, żeby kupiło go więcej niż 5 osób a założenie produkcji "gadżetów" jak takie, aby jak największa liczba klubowiczów mogła się z nich cieszyć.Porażająco niska jakość materiału, najniższy, budżetowy gatunek, który rozleci się po pierwszym praniu
Wykonany został polar próbny za który trzeba było zapłacić i który został oceniony przez grupę ponad 10 osób i nie było uwag krytycznych (cały czas trzeba brać pod uwagę cenę za jaką go mamy z taką ilością haftów!) więc nie był to mój osobisty wybór a kilku członków klubu.Niczyja to wina, ktoś chciał dobrze, ale najwyraźniej jakość materiału oceniała osoba, która dobrego polaru nigdy nie miała w rękach. Z podobnego materiału [bo nie można tego nazwać polarem] wykonane są najtańsze koce [też zbyt wiele powiedziane] w Tesco.
Odeślij proszę polar do mnie. Znajdę jakąś chętną osobę, która go odkupi.Porażka jak cholera... Powiesić na siedzeniu albo w garażu i tyle. Bo chodzić się w tym nie da.
No cóż mogę powiedzieć. Przykro mi, że nie udało mi się zaspokoić Waszych potrzeb i Was rozczarowałem. Jedyne co mogę powiedzieć to; Przepraszam...Przed chwilą pomiętoliła ten "polar" moją żona. I parsknęła śmiechem mówiąc "Z waty bym Ci udziergała lepszy"Śmiech przez łzy
![]()
Za bardzo starszy kolego pozwoliłeś sobie. Wszystko można ale w pewnych granicach. Brak kultury !!Podoba Ci się gówno które kupiłeś - to je chwal i nie obrażaj innych.
Nie miałem szansy wypowiedzi, bo wątek zamknięto. Każdy ma prawo do napisania swojej opinii. Nie będę piał z zachwytu po tym, jak kupiłem bubel, natomiast będę głosił wszem i wobec, jak kupię coś fajnego i spełniającego moje wymagania. Dziękuję za odpowiedzi ludzi bezstronnych i bezstronność rozumiejących. Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.
A żeby było w temacie - dziś nakleiłem naklejki klubowe i zamontowałem klubowe ramki - pierwsza klasa
Boli mnie tylko, że taki ktoś jak Ty, ma być może też taką naklejkę i taką ramkę...
LYJO, przekaż sprawe polarów koledze arcadioush on zapewne wszystko wykona jak należyNo cóż mogę powiedzieć. Przykro mi, że nie udało mi się zaspokoić Waszych potrzeb i Was rozczarowałem. Jedyne co mogę powiedzieć to; Przepraszam...
Zamawiam ten właśnie polarek !LYJO pisze:Odeślij proszę polar do mnie. Znajdę jakąś chętną osobę, która go odkupi.
Po pierwsze!!!arcadioush pisze:Podoba Ci się gówno które kupiłeś - to je chwal i nie obrażaj innych.aki pisze: to teraz nic tylko śmigać
Na przepraszam od Ciebie nie liczę, bo Cię na nie po prostu nie stać.