Tomas miał zwykły priorytet...

Faktycznie u mnie też żadna ze sreber nie odkleiła sie poprawnie. Jednak chciałem mieć sreberko i podoklejałem recznie prawie cały naklejkę. Coś ta folia transportowa słabej jakości bo na niej znalazł mi sie tylko zarys Tourana i napis TOURAN POL - resztę kleiłem literka po litercelock00 pisze:[ Dodano: Pią Lis 02, 2012 16:33 ]
minute przed deszczem zamontowalem swoja, szczeże powiedziawszy chcialem srebrna, lecz żadna nie chciala sie prawidlowo odkleic wiec poszla czerwona bo z nia nie mialem trudnosci
Powierzchnia umyta, odtłuszczona zmywaczem silikonowym ale... naklejkę, żeby odkleić należy zdjąć tą pierwszą warstwę (papierową) i tutaj pojawia się problem... napisy zostają na niej i nie przyklejają się na tą folię przeźroczystą co później jest naklejana na auto i po chwili ściągana. Może faktycznie przydałoby się gdzieś podgrzać te naklejki... sprawdzę na drugiej kiedyśEljot pisze:GioW dzwoniłem do kolegi i pytałem o srebrny problem.
Warunkiem bezproblemowego nalepienia Vlepy są:
1. Odtłuszczenie i dokładne wysuszenie powierzchni.
2. Nie może być za zimno- tzn. przy chłodach chciał nie chciał klej nie łapie tak jak powinien. Dobrze byłoby po pkt.1 delikatnie podgrzać powierzchnię na której ma być Vlepa.
3. Nie śpieszyć się z odklejaniem folii transparentnej.
Tyle rad które dostałem do przekazania.