To może i ja się pochwalę, a co

Kilka lat temu zacząłem swoją przygodę z motocyklami, przez pewien okres ścigałem się z innymi, później trochę się połamałem zsiadając z motocykla na torze przy 140 km/h wykurowałem się, pojechałem zaległy wyścig i zakończyłem zabawę w ściganie się, teraz jeżdżę sporadycznie i zazwyczaj turystycznie.
Poza tym od czasu do czasu fotografuję sobie
www.lojak.pl - zapraszam na stronę lub funpage
Od początku 2012 zakochałem się w lataniu, wybrałem się na kurs i we wrześniu 2012 zdobyłem licencję pilota. Zacząłem się bawić trochę ostrzej z tym lataniem, poznałem najlepszych w naszym kraju i zacząłem się od nich uczyć.
W sierpniu dostałem powołanie do Kadry Narodowej a we wrześniu pojechałem na swoje swoje Mistrzostwa Świata skąd przywiozłem 2 złote medale. Na arenie polskich zawodów w tej dyscyplinie również udało mi się wygrać sporo.
Poszukuję teraz auta by sprawnie przemieszczać się na treningi i zawody, poszukuję Tourana bo jest wygodny, ekonomiczny, można się w nim kimnąć na zawodach i bez problemu przewieźć sprzęt. Moja strona zawodnicza
www.pawelkozarzewski.pl = zapraszam

Może wśród Was znajdzie się ktoś, kto wesprze mnie w przygotowaniach do sezonu zawodniczego w 2014

Pozdrawiam Lojak