Ma ostatnim spotkaniu kolega z autem po chipie w Vtech mówił o stukaniu czegoś po maską, czy wydechem.
Po dodaniu gazu silnik aż się podnosił do góry. Proponuję na początek sprawdzić czy silnik nie ma uszkodzonych poduszek. Coś mi tak to wygląda.
Mówił tez o uszkodzonym łączniku elastycznym na wydechu. Przy uszkodzonej poduszce silnika ten łącznik się tęż szybko zużywa. Ma ona też wyeliminować drgania na wydechu.
Jeżeli poduszka nie trzyma to ją też ślak trafia dość szybko.
LYJO pisze:piotrek_jetta, to pewnie mnie widziałeś i tomasino74 bo właśnie w tym czasie obok 3Stawów byliśmy.
Całkiem możliwe - jeden Touran był szary, a drugi granatowy (z tego co pamiętam). Pierwszy w kolejce miał CB, a drugi nie Na 99% jeden był na oświęcimskich blachach.
W sumie myślałem o tym, żeby zawitać na Wasz spot, ale nie wiem czy z Jettą mnie nie pogonicie, hehe
tomasino74, cieszę się bardzo czyli reflektujesz na taki chlebek jak pojadę w twoje strony?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
LYJO pisze:piotrek_jetta, to pewnie mnie widziałeś i tomasino74 bo właśnie w tym czasie obok 3Stawów byliśmy.
Całkiem możliwe - jeden Touran był szary, a drugi granatowy (z tego co pamiętam). Pierwszy w kolejce miał CB, a drugi nie Na 99% jeden był na oświęcimskich blachach.
W sumie myślałem o tym, żeby zawitać na Wasz spot, ale nie wiem czy z Jettą mnie nie pogonicie, hehe
To ja z Kurikiem pomykałem-żółwim tempem w korkach, mogłeś zagadać na CB, albo jechac za nami na spota, byłbyś mile widziany i wrzuciłbyś coś na ruszt.
Pozdrówi No i szacunek dla naszego nowego kolegi luigisq16 który musiał do nas na spocika śmigać ponad 300km, do zobaczenia na następnym spotkanku.