Adminowskie działania...
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
A co Adminalicja powie na możliwość wpisania swojego nr-u telefonu do profilu??
Oczywiście jako nieobowiązkowe i wyświetlane tylko po kliknięciu profil oraz dostępne tylko dla zarejestrowanych.
Luźna myśl taka mi wpadła, ponieważ mimo, że staram się uzupełniać numery telefonów osób z którymi mam kontakt, to nieraz mi brakuje tego numeru do kogoś...
Do dyskusji, do przemyślenia, do rozważenia.
Edit:
To był bubel legislacyjny...

Oczywiście jako nieobowiązkowe i wyświetlane tylko po kliknięciu profil oraz dostępne tylko dla zarejestrowanych.
Luźna myśl taka mi wpadła, ponieważ mimo, że staram się uzupełniać numery telefonów osób z którymi mam kontakt, to nieraz mi brakuje tego numeru do kogoś...
Edit:
Po przemyśleniu, jednak to racja...admin pisze:Wydaje mi się, że numery tel raczej na PW sobie podawajcie.

Ostatnio zmieniony śr mar 14, 2012 21:09 przez Eljot, łącznie zmieniany 1 raz.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Eljot zawsze możesz napisać na PW a podawanie naszych komórek nawet dla zarejestrowanych - powiem tak cholera wie kto to wykorzysta. Admin przeciez nie sprawdza danych kto chce zostać użytkownikiem. A na spotach lub spotkaniach można się namiarami wymienić :-) a na ostatnim spocie tak uczyniłem.Eljot pisze:A co Adminalicja powie na możliwość wpisania swojego nr-u telefonu do profilu??
Edit:
Po przemyśleniu, jednak to racja...admin pisze:Wydaje mi się, że numery tel raczej na PW sobie podawajcie.