Skradziono VW Touran - dyskusja
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
A jak nawet kluczyka nie dorobili to wystarczy zaopatrzyć się w "odpalarkę" + "łamak" i auto odjeżdża w siną dal...
http://www.olx.pl/q/odpalarka/c-377
http://www.olx.pl/q/odpalarka/c-377
- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Faktycznie jakoś podejrzanie zginął. Generalnie na Tourany jest popyt.
Już się zdążyłem przekonać.
Mój Turek został otwarty wieczorem ok. 21.30 jakieś dwa tygodnie temu ale nie odjechał. . Najwyraźniej ktoś kogoś spłoszył lub ktoś nie poradził sobie z dodatkowymi zabezpieczeniami. Mam autocasco oczywiście ale teraz nie śpię za spokojnie. Żal by mi go było zwyczajnie
. Dopiero zacząłem modować ......
Już się zdążyłem przekonać.
Mój Turek został otwarty wieczorem ok. 21.30 jakieś dwa tygodnie temu ale nie odjechał. . Najwyraźniej ktoś kogoś spłoszył lub ktoś nie poradził sobie z dodatkowymi zabezpieczeniami. Mam autocasco oczywiście ale teraz nie śpię za spokojnie. Żal by mi go było zwyczajnie

- kazan13
- Zaawansowany
- Auto:: 1T3 2.0 TDI CUP
- Imię:: Zbyszek
- Podziękował: 19 razy
- Otrzymał podziękowań: 45 razy
za dużo modujemy i zamawiamy części - to generuje popytJohny7205 pisze:Generalnie na Tourany jest popyt.

Ostatnio zmieniony śr maja 22, 2013 21:34 przez kazan13, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Johny7205, dobrze że Ci nie buchneli
,olaolka, sprzedającego warto sprawdzić , mój kolega miał taką sytuacje , że z 2-3 tyg po kupie buchneli mu z podwórka(spokojna wioska), obserwowali go, i czekali aż pójdzie do kościoła i auta nie ma, auto sie nie odnalazło, ale wiadomo gdzie było... ,stąd skąd przyjechało, i sprowadzał bodajże z niemiec lub hollandii
,jeśli miało znaki szczególne warto poszukać na allegro...