rewq22 pisze:witam czy mogę prosić o rozkodowanie nr lakieru
WVGZZZ1TZ6W115109 , z góry dziękuje.
Kolego czytamy pierw regulamin : viewtopic.php?f=8&t=7404
Potem się witamy : viewforum.php?f=1
I wtedy możemy pisać coś na forum
Bo inaczej post poleci w kosz przez ADMINA
Czy teraz dopełniłem już formalności? Pisze w sprawie lakieru bo zaliczyłem zaspę śnieżną i auto moje jest uszkodzone a w moim egzemplażu nie ma naklejki,chyba dla tego że cały tył jest pogryziony przez psa
czy możliwe że mój touran był malowany bo kolor mojego auta to na oko ciemno niebieski wręcz czarny?jak odkręciłem rozbity zderzak to mocowanie przy błotniku rzeczywiście był kremowe lub słoniowe
Bodek81 pisze:Witam Panowie potrzebuje kod koloru dla dawcy, drzwi ma ladne ale wklejka wytarta i ksiazki tez brak. Vin
WVGZZZ1TZ6W099576 wielkie dzieki za pomoc
Witam, mam problem podobny jak koledzy nie posiadam książki ani wlepki w zapasie
Proszę o pomoc z rozkodowaniem koloru
Vin: WVGZZZ1TZ7W046221
z góry dzięki
pozdrawiam całe forum
Problem ten sam co reszta brak naklejki nr vin WVG ZZZ1T Z 7 W 050169 proszę o rozszyfrowanie kodu lakieru,
zastanawiam się też czy jest możliwość identyfikacji wyposażenie samochodu a w szczególności chodzi mi o webasto które widzę że jest fizycznie ale nie wiem czy jest to dogrzewacz czy ogrzewanie postojowe
Problem ten sam co reszta brak naklejki nr vin WVG ZZZ1T Z 7 W 050169 proszę o rozszyfrowanie kodu lakieru,
zastanawiam się też czy jest możliwość identyfikacji wyposażenie samochodu a w szczególności chodzi mi o webasto które widzę że jest fizycznie ale nie wiem czy jest to dogrzewacz czy ogrzewanie postojowe