ewentualnie poz 6/1 z oponami też niczego sobie bo 6/2 to bardzo stary model z passata B5 i bez dekli to lipa, reszta taka sobie. Moich faworytów już znasz
Touran jakie alufelgi?
-
trial70
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2,0 BMM DSG 2006
- Imię:: Jarek
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
Re: Touran jakie alufelgi?
Ja bym obstawiał poz 1 Cena i jakość
ewentualnie poz 6/1 z oponami też niczego sobie bo 6/2 to bardzo stary model z passata B5 i bez dekli to lipa, reszta taka sobie. Moich faworytów już znasz
Jaro-J
-
grzesiek314
- Początkujący
- Auto:: touran, 1.9 TDI, 2003
- Imię:: grzesiek
Felgi zakupione temat mozna zamknac. Dzieki wielkie Panowie za pomoc. Zdjecia jak tylko bede umial umieszczac to zalacze dla ciekawskich:) Pozdrawiam
- tinware
- Zaawansowany
- Auto:: 1T1 1.6MPI BSE LPG
- Imię:: Kamil
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
Cześć,
Z tego co mi wiadomo 1T1 był sprzedawany opcjonalnie z kołami 15" i 16". Znacie dokładne parametry felg i opon? Potrzebuje parametry rozstawu śrub, osadzenia ET, szerokości i otworu centrującego dla felgi oraz parametry opon szerokość i profil.
Dzięki
Z tego co mi wiadomo 1T1 był sprzedawany opcjonalnie z kołami 15" i 16". Znacie dokładne parametry felg i opon? Potrzebuje parametry rozstawu śrub, osadzenia ET, szerokości i otworu centrującego dla felgi oraz parametry opon szerokość i profil.
Dzięki
- lukasso1202
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 2.0TDI BMN 170KM
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
https://rozmiaropon.pl/tires/volkswagen/touran/2006#1
Wszystko opisane w linku wyżej
Wszystko opisane w linku wyżej