Dla mnie bomba, jeśli jest taka potrzeba to nie ma problemu
1. Eljot (nr konta i dane na PW proszę, i bez podawania kto ile wrzucił! Przynajmniej ja sobie tego stanowczo nie życzę)
2. Dodi
3. Robert
4. Misiek8010
Wiem,że każdy i nie każdy ma ochotę finansowo wspomóc TKP... Co da tworzenie list chętnych do wpłaty? Sam chętnie wpłacę. Zaczekajcie do konkretnych decyzji i działań, tak jak Marcin napisał...
Dla mnie bomba, jeśli jest taka potrzeba to nie ma problemu
1. Eljot (nr konta i dane na PW proszę, i bez podawania kto ile wrzucił! Przynajmniej ja sobie tego stanowczo nie życzę)
2. Dodi
3. Robert
4. Misiek8010
5. gibek73
Wstrzymajmy się z ta listą jeszcze. Proponuje żeby takową listę założył i edytował ten, kto będzie pieniądze zbierał. Kto przeleje zostanie wpisany i tyle.
Kto nie będzie chciał, żeby widniał kwota przy jego nicku to nie będzie wpisana. Proste ? prost !
dla tych, którzy poczuwają się do tego, żeby razem to wszystko ciągnąć
Lista jest ok kto chce może się zdeklarować byle tylko no deklaracjach się nie skończyło
Może admin się tym zajmie on wie najlepiej czego nasze forum potrzebuje poprostu on wie co jest (5)Pozdrawiam.
Ja też dorzuce coś od siebie, bo nie powinno tak być żeby admin płacił za wszystkich. Tyle osób co jest na forum ( nie pisze o tych co się zalogowali raz czy dwa i papa), więc każdy po jakimś pieniążku wpłaci i jak to mówi ferdek kiepski " i gitara"
2. Dodi
3. Robert
4. Misiek8010
5. gibek73
6. ŁukaszTouran